Digidexo.com

Hva er symptomene på diabetes hos et barn?

Hva er symptomene på diabetes hos et barn?


Symptomer på diabetes hos et barn kan variere fra den tilsynelatende mindre til det mer ekstreme. Det er umulig å si bare ved å se på et barn om han har diabetes; aa lege må stille diagnosen, blant annet hvilken type diabetes han måtte ha. Hvis barnet ditt viser ett eller flere av disse symptomene, bør du vurdere å ta henne med til legen for evaluering.

Fatigue

Fatigue er definert som overdreven søvnighet, selv etter å ha våknet fra en natt med søvn eller hva som burde vært en avslappende lur. Et barn kan vise tegn på tretthet etter å ha sovet, eller etter å ha spilt for en kort tid. Til syvende og sist, som forelder, vil du vite om dette tretthet er normalt for barnet ditt. Utmatting er en av de viktigste symptomer assosiert med diabetes hos et barn.

Overdreven Tørste / Hyppig vannlating

Overdreven tørste er et av de første tegnene medisinske tilbydere spør om når du prøver å diagnostisere diabetes i et barn. Overdreven tørste kan føre til hyppig vannlating eller hyppig vannlating kan oppstå på egen hånd. Også se på fargen på ditt barns urin. Veldig gul urin kan tyde på at det er et problem. Hvis barnet ditt er å drikke mer enn vanlig, og synes fortsatt tørst, og har hyppig vannlating behov, få ham sjekket for diabetes.

Økt Hunger

Barn er kjent for å ha økt sult når de går gjennom en vekst sprute. Men hvis det virker som barnet ditt er mer sulten enn normalt og ikke går gjennom en vekstspurt, kan det være et symptom på diabetes, og bør nevnes til en lege.

Sensations

Sensasjoner som nummenhet, smerter, eller prikking i fingre, føtter, hender og tær kan tyde på at diabetes er til stede i et barn. Et barn kan ha problemer med å beskrive disse følelsene, men du kan legge merke til at hun går merkelig eller har problemer med sine motoriske ferdigheter.

Hodepine

Hodepine er ofte et symptom av diabetes hos et barn. Disse hodepine kan være på grunn av sult, dehydrering eller forhøyet blodtrykk hvis de er et symptom på diabetes. Hodepine oppstår vanligvis i sammenheng med andre diabetes symptomer.

Infeksjoner

Noen infeksjoner er vanlig hos barn. Gjær infeksjoner, utslett og andre infeksjoner som er tilbakevendende er ikke normalt, men. Disse tilbakevendende infeksjoner kan skyldes diabetes og et barn som lider av dem bør bli sett av en lege.