Digidexo.com

Om Microdermabrasion behandlinger

Om Microdermabrasion behandlinger


Microdermabrasion er en ikke-kirurgisk ansikts prosedyre som fjerner det ytterste laget av døde celler fra hudens overflate, som avslører sunnere hud under. Det er nesten smertefri og tar bare ca tretti minutter for en behandling. Fordelene langt oppveier risikoen, noe som har gjort microdermabrasion en av de mest populære ansiktsbehandlinger.

Funksjon

Microdermabrasion er en stadig mer populær prosedyre som fjerner laget av døde celler på hudens overflate og avslører sunnere hud celler under. Det er en fullstendig ikke-invasiv prosedyre som bruker mikrokrystaller å fjerne cellene. Ved å fjerne dette laget, ser huden yngre og nyere huden stimuleres til å produsere mer kollagen og elastin, to elementer av sunn hud. Regelmessige behandlinger av microdermabrasion har redusert forekomsten av brune flekker, grunne arr fra akne, hyperpigmentering (melasma), solskadet hud, matt hud, fine linjer og rynker, og ujevn hudtone og tekstur. Microdermabrasion brukes til å kun utføres av plastikkirurger, men nå denne behandlingen kan utføres hjemme.

Time Frame

Typiske behandlinger, enten å administrere dem selv eller fra en profesjonell, tar omtrent tretti til førti minutter. De fleste mennesker har utrolige resultater med første behandling, men fagfolk anbefaler vanligvis minst seks behandlinger for mer holdbare resultater. Det er best for huden din og for ønskelige resultater å ha en behandling annenhver uke, og etter seks økter, skjære tilbake til å få en behandling en gang i måneden.

Betraktninger

De beste kandidatene for microdermabrasion er friske voksne, spesielt voksne som forventer realistiske resultater. Prosedyren er egnet for alle hudtyper, og for de som ønsker å redusere (ikke fjerne) hud blemishes som arr, rynker, brune flekker, ujevn hud toner og teksturer og solskadet hud. Dessuten kan de som ikke har nok tid for invasive hud behandlinger som dermabrasion, kjemisk peeling, eller laser resurfacing behandlinger også være kandidater for microdermabrasion.

Fordeler

Convenience og tid er de to største fordelene til microdermabrasion. Behandlinger er ofte kalt «lunsjansikts" siden de tar så liten tid. Ikke glem muligheten for å eie din egen maskin, som gjør prosedyren langt mer praktisk enn noen annen hud behandlingsmetode. Men disse er ikke de eneste fordelene til denne ansiktsbehandling. Det krever ikke kirurgi, og det er praktisk talt smertefri. Det er også den mest effektive ikke-invasiv metode for å forbedre huden din. I tillegg til å gjøre huden sunnere og ser yngre, kan microdermabrasion også forbedre ansikts sirkulasjon og lymfe flyt. Både ikke bare ytterligere hjelpe huden helse, men også forbedrer en persons generelle fysiske helse.

Risiko

Det er svært få risiko med microdermabrasion. De fleste av dem er forårsaket ved å utføre behandlingen med usterilisert utstyr eller ved å ikke bruke utstyret på riktig måte. For eksempel kan pasienter infeksjoner trekke seg sammen dersom applikatoren og vakuumet ikke er skikkelig sterilisert. Hvis maskinen er satt for sterk, kan microcrystals perforere huden. Hvis applikatoren blir ukorrekt brukt, kan det spray mikrokrystaller inn i pasientens øyne. Disse risikoene kan unngås ved å se en kvalifisert hudlege eller en sertifisert estetiker for prosedyren.

Men det er et par av risiko og advarsler i om helse og resepter. Microdermabrasion kan stimulere utbrudd hos pasienter med herpes simplex, så disse pasientene bør ta en muntlig antivirale medikamenter før har en behandlingsrunde. Alle som har tar akne resept Roaccutane innen seks måneder bør ikke ha Microdermabrasion, fordi prosedyren kan lage et arr.