Digidexo.com

Massasje terapi for Abdominal Adheranser Etter en Hysterektomi

Massasje terapi for Abdominal Adheranser Etter en Hysterektomi


Abdominal adhesjon er en komplikasjon til noen form for abdominal kirurgi, inkludert hysterectomies. En vedheft oppstår når band av vev form mellom abdominal organer eller vev. Vanligvis indre organer og vev har glatte overflater, som hindrer dem fra å holde sammen som kroppen beveger seg. Men når voksn form, kan vev og organer holde sammen, noe som kan føre til smerter, oppblåsthet, oppkast, forstoppelse og hevelse. Abdominal adhesjoner kan ofte bli behandlet med massasjeterapi, noe som reduserer eller eliminerer behovet for kirurgi.

Massasje terapi for Abdominal Adheranser

Behandle mindre magevoksninger etter en hysterektomi med massasjeterapi. En massasjeterapeut eller en fysioterapeut bruker hands-on teknikker for å massere magemusklene, som slapper dem nok slik at organene kan da bli direkte massert. Du vil bli bedt om å slappe av og puste langsomt og dypt under masserer av både magemusklene og indre organer, for å forhindre at musklene fra Tensing opp og forstyrrer arbeidet ditt massasje eller fysioterapeut prøver å gjøre. Du kan også få beskjed om å ligge med knærne og hofter bøyd, for å tillate massasje behandling for å trenge dypere inn i magemusklene og underliggende organer.

Når magemusklene har tilstrekkelig avslappet, vil dine terapeuter fortsette å bruke hendene til å forsiktig massere organer og generelle området der en vedheft er mistanke. Bevegelsene av massasje vil være jevn og gradvis øker i trykk, for å ennå effektivt forsiktig separate adhesjoner fra hverandre.

Forholdsregler

Massasjeterapi etter en hysterektomi bør bare søkes om magevoksninger er ikke et medisinsk nødstilfelle. Symptomer som sterke smerter, oppkast, forstoppelse og feber tyder på at organer eller vev er i faresonen for alvorlig skade eller død, og bør ikke ignoreres. Søk medisinsk behandling umiddelbart.

Snakk med legen din så snart som mulig hvis massasje terapi ikke har bidratt til å eliminere symptomene på en abdominal adhesjon. Noen sammenvoksninger kan kreve kirurgi for å få dem til å bli fjernet.