Digidexo.com

Hvordan behandle murrende smerte

Hvordan behandle murrende smerte


Smerte kan manifestere seg på flere måter. Mens en skarp stikkende smerte er en umiddelbar reaksjon på en hendelse som en ulykke eller skade, en kjedelig, bankende smerte kan være symptom på ytre miljøfaktorer som stress, eller en dypere, underliggende helsetilstand. Hvis du opplever bankende press, her er noen måter som kan bidra til å behandle murrende smerte.

Bruksanvisning

•  Ta en over-the-counter smertestillende medikamenter som inneholder paracetamol, for eksempel Tylenol. Paracetamol er mest brukt til å behandle mindre smerte, og er veldig trygt.

Avhengig av hvor murrende smerte ligger, enten bruke en ispose eller en varmepute. Isposer kan hjelpe hvis årsaken til smertene er en betennelse; Varmeplatene kan bidra til å lindre visse typer kramper smerte.

Du må ikke forverre smerten ved å gjøre anstrengende aktivitet. Hvile og se om dette bidrar til å lindre smerte. Inntil du vet nøyaktig hva som forårsaker smerte, ikke deltar i et tungt arbeid eller aktivitet tidsplan som kan forverre symptomene.

Se en lege hvis murrende smerte ikke forsvinner eller reduseres i intensitet etter 24 timer med å gjøre alle de ovennevnte. Den murrende smerte kan være et symptom på en dypere, mer komplisert helse problemet.