Digidexo.com

Botemidler for en Pilonidalcyste

En Pilonidalcyste er en abscess som oppstår på halebenet. Vanligvis inneholder hår og hud, kan disse cyster noen ganger bli smittet og bli smertefullt.

Felles behandling

En Pilonidalcyste som har blitt infisert må dreneres gjennom et snitt. Denne prosedyren tar vanligvis sted i et legekontor under lokalbedøvelse.

Antibiotika

Antibiotika er bare nødvendig hvis det er en hud infeksjon som sprer seg. Cellulitt, en vanlig infeksjon, vil oppstå når bakterier kommer i kontakt med hudvev.

Komplikasjoner

De som lider av repeterte eller alvorlige pilonidal cyster kan være nødvendig å gjennomgå en mer invasiv prosedyre. Det er mange forskjellige teknikker som brukes, avhengig av den enkelte situasjon.

Care

Såret at resultatene fra kirurgi må være riktig omsorg etter operasjonen for å hindre gjentakelse av pilonidal cyster. Det er også viktig å følge opp med legen å overvåke helbredelsesprosessen og for å utelukke komplikasjoner.

Komplikasjoner

Alvorlige komplikasjoner fra pilonidal cyster kan oppstå for eksempel tilbakefall, dannelsen av en abscess, sprer smitte eller plateepitelkarsinom. Som sådan bør pilonidal cyster overvåkes nøye for slike forhold.