Digidexo.com

Om Sambu hyllebær Cleanse

Den Sambu hyllebær rens er en detox plan som innebærer å drikke en daglig dose av en hyllebær drink sammen med opprettholde en diett av frukt og grønnsaker. Forhandlere av Sambu hyllebær drikke hevder at dette rens plan kan hjelpe rense kroppen for giftstoffer, rense blodet og nyrene, hjelp i vekttap, og behandle symptomer på allergi og lunger.

Imidlertid har den amerikanske Food and Drug Administration ikke preformed noen studier for å godkjenne sikkerheten til Sambu hyllebær drikke, og ingen avgjørende vitenskapelige studier har vist at Sambu hyllebær rens er gunstig for systemer i kroppen.

Process

Den Sambu hyllebær rens fokuserer på å ta daglige doser av hyllebær konsentrat i en juice form mens du følger en diett høy i frukt og grønnsaker.

Prosessen med denne rens begynner med en periode med faste i flere dager, og en periode med drikking bare hyllebær juice. Friske faste matvarer blir deretter gradvis integrert i diett sammen med saften. De på hyllebær rens er instruert til å bare spise bestemte matvarer, som frukt og grønnsaker, nøtter og hele korn. En fullstendig liste over godkjente matvarer er utstyrt med saften etter at den er kjøpt.

Fordeler

Forhandlere av Sambu hyllebær drikke laud sine mange helsefordeler, hevder det kan detox mange systemer i kroppen og gi et løft til immunsystemet. De hevder også at hyllebær kan bidra til å forbedre nyrefunksjonen, fjerner luftveiene, og rense blodet. Tilhengere av denne dietten hevder også at det kan hjelpe folk ned i vekt.

Selv om disse påstandene om fordelene ved hyllebær konsentrat ikke har blitt bekreftet av noen vesentlige studier, er det noen fordeler til Sambu hyllebær rens. Programmet fremmer spise et sunt, balansert kosthold full av naturlige matvarer. Bortsett fra en innledende periode med faste, rens fremmer ikke eliminere fast føde helt som andre detox dietter - noe som kan føre til ernæringsmessige mangler som fører til tretthet, irritabilitet og sykdom.

Bivirkninger

Den Sambu rens har sine fordeler, hovedsakelig på grunn av det faktum at detox plan fremmer en sunn spising plan. Men før du begynner denne detox plan, snakke med legen din om mulige bivirkninger. Lite forskning har blitt utført på temaet bivirkninger av hyllebær.

Når eliminere solid mat fra kostholdet og erstatte dem med Sambu hyllebær drink, kan du forvente økt vannlating og redusert avføring. Som du gradvis legge fast føde til kosthold, kan du forvente å være mer vanlig, selv om noen mennesker kan oppleve ubehagelige fordøyelsesproblemer i løpet av denne tiden.

Det er spesielt viktig å snakke med legen din om bivirkninger av denne detox diett hvis du er gravid eller ammer, har en historie med spiseforstyrrelser, er over- eller undervekt, eller du har en kjent allergi mot alle typer berry.

Expert Insight

Mens forhandlere hevder at Sambu hyllebær rens kan ha avgiftende effekt på kroppen, medisinske eksperter bestride påstanden om at noen "rense" diett eller et produkt kan faktisk gjøre denne jobben bedre enn leveren selv.

Andrew Wadge, en sjefsforsker hos det britiske Food Standards Agency, forklarer at leveren fungerer som kroppens detox-metoden, og trenger ikke hjelp fra eksterne produkter som juice. Hvis du sikter til å gå ned i vekt eller få sunn, anbefaler han å drikke vann, trene regelmessig og spise sunn, hjemmelaget mat.

Betraktninger

Hvis du vurderer en detox eller rense plan, sjansene er du enten ønsker å gå ned i vekt, eller du er bekymret for giftstoffer i ditt nåværende kosthold.

Hvis dette er tilfelle, kan det være lurt å komme til roten av problemet, i stedet for å velge for en rens eller detox plan som Sambu hyllebær rens. Snakk med legen din om en diett plan som fungerer for deg, og prøve å begrense inntaket av bearbeidet mat og alkohol. Dette er den beste, mest pålitelige metoden for å holde seg i vekt og opprettholde en sunn kropp.