Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Swine Flu Symptomer på babyen eller Young Child

Hvordan gjenkjenne Swine Flu Symptomer på babyen eller Young Child


Swine Flu har tatt tak her i USA, og svineinfluensa-epidemien er nå på reise over hele verden. Barn er på høyeste risiko for dødelighet hvis berørt med svineinfluensa. Symptomer kan være vanskelig å kjenne igjen, men det er viktig at du er oppmerksom på tegn på svineinfluensa for å øke sannsynligheten for et positivt utfall hvis barnet ditt er infisert med viruset. Hvis barnet ditt er ute av stand til å snakke, kan det være vanskelig å gjenkjenne symptomer på svineinfluensa-smitte. Dette influensaviruset som er farligst i den svakeste av enkeltpersoner, inkludert små barn. Det er noen indikatorer du kan se etter for å sørge for at du kjenner igjen Swine Flu symptomer som krever akuttbehandling i din baby eller lite barn før det er for sent.

Bruksanvisning

En influensa symptomer
Hvis barnet ditt har influensalignende symptomer, kan det være svineinfluensa. Symptomene på dette viruset er som mange andre. Overvåke sine symptomer, og se etter en høy feber over 101 grader etter en kald. Forverring hoste er også et tegn på svineinfluensa. Hvis du behandler barnet ditt for influensa, og deres hoste forverres, er det et symptom på viruset.

Se etter en Rash
Se etter et utslett som følger med feber. Dette er en indikasjon på svineinfluensa-smitte. Barnet kan også ha en blå farge til huden. Dette indikerer en mangel på oksygen og krever øyeblikkelig hjelp.

Stopper Drikke
Hvis barnet ditt slutter å drikke væske ikke nøl med å jag dem til legevakten. Dehydrering er en killer for små barn. I tillegg, hvis de har eksplosiv diaré eller oppkast bør du søke øyeblikkelig behandling.

Pusteproblemer
Hvis de synes å være å puste raskt eller ha noen kortpustethet, få dem hjelp raskt. Jo raskere du får akutt hjelp i denne situasjonen, jo mer sannsynlig at de vil lide noen negativ innvirkning.

smerter i kroppen
Hvis de opptrer som om de er i smerte når du holder dem, eller prøver å vri seg unna fordi de ser ubehagelig, kan det tyde på alvorlige smerter i kroppen. Få dem til et behandlingsanlegg umiddelbart. Dette er en indikasjon på en svineinfluensa virus infeksjon.

Flat påvirke
Hvis de ikke opprettholder øyekontakt, eller synes flatt i jåleri dette er en advarsel tegn på alvorlig virusinfeksjon. Få til en legevakt.

vil ikke våkne opp
Til slutt, hvis du ikke klarer å vekke barnet, ringe en ambulanse umiddelbart. Ikke nøl med i denne situasjonen. Swine Flu er en dødelig virus, og kan behandles med antivirale medisiner som Tamiflu så får barnet behandles umiddelbart kan redde ditt barns liv. Svineinfluensaepidemien vil sannsynligvis bli verre før det blir bedre, og det er viktig å være oppmerksom på symptomer på viruset som kan kreve øyeblikkelig hjelp.

Hint

  • Ikke rush til legevakten for vanlige influensasymptomer. Dette kan faktisk øke spredningen av viruset.