Digidexo.com

Overgangsalder og Sleep

Overgangsalder og Sleep


Menopause er en naturlig fase i livet for kvinner. Det begynner vanligvis i slutten 4s til tidlig 50-tallet. Mange symptomer oppstår før utbruddet av overgangsalder, som starter flere år tidligere. Denne fasen kalles perimenopause. Menopause vanligvis varer i fem eller seks år. Noen av symptomene du kan ha er hetetokter, nattesvette, vektøkning og humørsvingninger. Et stort problem i overgangsalderen er søvn, både vanskelighetene med fallende og bor sover.

Dagtid Solutions

Prøv ikke å ha noen koffein drinker etter tidlig ettermiddag. Motstå trangen for en ettermiddag siesta, bortsett fra kanskje en 10-minutters catnap. Gjør alt for den daglige treningen minst fire eller fem timer før du går til sengs. Ta litt tid til å slappe av, lese og skjemme deg bort med en kopp urtete.

Pre-Bed

Sørg for at soverommet er kult, spesielt hvis du opplever nattesvette og varmt flashes.Try å gå til sengs og stå opp på samme tid hver dag, inkludert helgene. Å ha en sengetid ritual av å lese et magasin eller fortsetter en bok du er involvert i kan hjelpe deg til å sovne. Ingen alkoholholdige drikker før kursen for soverommet, som et glass vin kan sette deg til å sove, men det vil også avbryte søvnen din.

Avslapping teknikker

Avspenningsteknikker som yoga og tai chi kan roe deg ned før du sovner. Det kan være lurt å lytte til noen myke musikk eller velvære bånd. For ikke å forstyrre noen annet kan du gjøre lytte med over bruks øretelefoner. Meditasjon med lange, langsomme orkestrert puste kan bistå i å hjelpe deg å slappe av.

Naturlig kosttilskudd

Mange naturlige kosttilskudd du kan prøve kan sende deg til drømmeland. Ifølge Dr. Stephen Holt, forfatter av "From Troubled til fredfylt søvn: A Drug-Free Approach," mange naturlige kosttilskudd kan være gunstig. Hvis den ene ikke fungerer, kan du alltids prøve en annen one.Valerian root på 100 mg dose er en mulighet .. Melatonin på en 3 mg dose og Inositol på en 100 mg dose kan hjelpe deg å sovne. Kalsium og magnesium er kosttilskudd som hjelpemiddel i avslapping, samt bidra til å forhindre bentap, ifølge Holt.

Medisiner

Hvis alt annet mislykkes, kan du prøve benedryl som er et antihistamin som kan hjelpe deg å sove, og det er trygt å ta. Det siste du ønsker å ty til, er et reseptbelagt legemiddel for å sove. Sovepiller er greit for korte perioder av gangen, men du ønsker ikke å risikere å bli avhengige av dem. Snakk med helsepersonell om hva som er best for deg. Og hvis du ønsker å ta en positiv tilnærming, dra nytte av våken tid og få noen ting gjort at du gikk glipp av i løpet av dagen.