Digidexo.com

Hjem rettsmidler for gjær infeksjoner mens gravide

En overvekst av candida, ofte kalt en gjær infeksjon, er vanlig under svangerskapet. Hormoner i svangerskapet kan føre til en endring i kroppens kjemi som gjør at dette normalt godartet, fordøyelses sopp å vokse ut av kontroll. Hjem rettsmidler for å behandle gjær infeksjoner er foretrukket av mange gravide kvinner som ønsker å unngå å bruke legemidler og kjemikalier, i frykt for at de vil påvirke barnet. Faktisk, i dyrestudier, gjorde den aktive ingrediensen i Monistat utgjøre en risiko for fosterskader og er klassifisert av FDA som en "Graviditet Kategori C" narkotika.

Aktive kulturer i yoghurt

Behandling av gjær infeksjoner med yogurt`is trolig den minst kostbare hjem rette. Heather Eisthen, en Michigan State University professor, anbefaler frysing vanlig (usøtet, unflavored) yoghurt inn en tampong applikator, eller fingeren av en gummihanske, og deretter sette den vaginalt. Disse "yoghurt pops" lindre ubehag og gi aktive levende kulturer som bokstavelig talt "fordøye" candida. Bruk en menstruasjons pad å inneholde utslipp og bruker en eller to ganger om dagen til symptomene forsvinner.

Hvitløk er Soppdrepende

Eisthen anbefaler å sette inn en helt skrelt fedd hvitløk inn i skjeden ved sengetid. Det skal arbeide seg ut av om morgenen, men kan skyves ut eller manuelt ekstrahert om nødvendig. De antifungale egenskaper av hvitløk kan også oppnås ved å sette en oppløsning av hvitløk gelcap uten bekymring for å måtte fjerne den senere.

Brewer Metode

Øl beslutningstakere bruker kaliumsorbat å stoppe veksten av gjær. Tilsett 1 ss. kaliumsorbat til 1 kopp vann og dip en tampong (i applikatoren) i løsningen, og deretter sette inn tampongen vaginalt. Et annet alternativ er å benytte bomullsballer, eller å sprute løsningen inn i vagina etter at tampongen er i, slik at det absorberer væsken og holder den på plass. Kaliumsorbat kan bli funnet i brygging butikker, øl-making spesialitet butikker og på nettet.