Digidexo.com

Hvordan bruke urter til å behandle astma hos barn

Hvordan bruke urter til å behandle astma hos barn


Astma påvirker luftveiene inkludert halsen og lungene forårsaker innsnevring og pustevansker. Urter tilby en løsning for å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av astmaanfall hos barn og kan hindre angrep helt.

Bruksanvisning

Gjør en astma te blanding bruker tørket kamille blomster, echinacea rot, mullein blader og Pasjonsblomst blader. Bratte urtene i én liter kokende vann i 15 minutter, deretter press og blidgjøre med honning. Barn bør drikke ½ kopp per dag for å forebygge astma angrep.

Vitamin C er et antihistamin og kan gis til barn daglig som en astma forebyggende. Anbefalt dosering er 200 milligram per dag for et barn opp til 50 kg.

Lag en hals spray fra et anstrøk av ginkgo blader. Kombiner 1 ts. skjær i ¼ kopp vann og oppbevar i en sprayflaske. Rist godt før hver bruk, og gjelder som trengs for å holde luftveiene klar, selv etter tungpustethet har begynt.

Gjør en astma brystet gni ved å kombinere åtte dråper lavendel eterisk olje med olivenolje. Gni direkte på brystet etter behov, under et astmaanfall eller før leggetid som et forebyggende.

Ved første tegn på en astma angrep, kjøre et varmt bad og legge 8 til 10 dråper lavendel essensielle olje. Plasser barnet i badekaret for å hindre angrep, bruker halsen spray og / eller brystet gni sammen.

Tips og advarsler

  • Før du bruker lavendel essensielle olje på barn, bør de snuse oljen å sørge for at det ikke er noen følsomhet som kan forstyrre behandlingen. En urtedamprom ved hjelp av lavendel essensielle olje kan også brukes i stedet for bad, dersom barnet kan tolerere dampen. Bruke ikke mer enn 5 dråper lavendel essensiell olje for dette formål.
  • Aldri ta et barn ut av astma medisiner eller endre dosen uten å konsultere lege. Arbeid med legen din for å prøve urte og alternative løsninger for astma. Barn med astma er ekstremt følsomme, så før du prøver noen urtemedisin, administrere en liten mengde av urten for å sjekke for allergier. Alltid kontakt med lege før du bruker urter til å behandle astma.