Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Hives med grønn te

Hvordan bli kvitt Hives med grønn te


Elveblest er en hudinfeksjon som kan være forårsaket av stress, allergier, sol, insektstikk, medisiner, visse matvarer og kjemikalier. Elveblest vises som røde, flekkete flekker på huden og er vanligvis kløende. Noen ganger elveblest kan forårsake en brennende følelse. Du kan bli kvitt elveblest med grønn te.

Bruksanvisning

Hvis du har brutt ut i elveblest, lage en kopp grønn te for deg selv. Hvis du har en tekanne, fyll den med vann og sett den på ovnen for å varme den opp. Når tekanne fløyter, vet du at vannet er klar til å fjerne fra varmen og tilsett 5-10 poser med din favoritt grønn te. La det bratt i minst fem minutter. Fjern forsiktig teposer med tang og kaste dem bort. Skjenke deg en kopp te og drikke. Grønn te vil hjelpe berolige huden din og bli kvitt elveblest fordi den har et antihistamin (virkestoffet i noen allergi medisiner) effekt på huden når du drikker det.

hindre fremtidige utbrudd med elveblest ved å drikke grønn te daglig. Gjør det til en rutinemessig del av dagen ved å ha det med frokost, lunsj, middag eller sammen med en ettermiddag snack. Grønn te har ikke bare et antihistamin effekt på huden, men noen kraftige antioksidanter for mange andre helsefordeler.

Tegn deg et varmt bad. Du trenger to grønn te poser pr liter vann. Du blir nødt til å gjøre litt matematikk for å finne ut hvor mange liter vann badekaret kan holde. Multipliser dybden av badekaret av lengden, bredde 7,5. (Dette nummeret brukes fordi det er 7,5 liter i en kubikk fot.) Tilsett passende mengde grønn te poser og nyte grønn te bad for å kvitte seg med elveblest i dette beroligende måte.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil heller ikke gjøre regnestykket ligningen for å finne ut hvor mange liter badekaret holder, kan du bare legge 10 teposer som de fleste badekar holde et gjennomsnitt på 50 liter vann.