Digidexo.com

Hvor mye kolesterol bør man spise daglig?

Personer med normal LDL kolesterol bør begrense sitt kolesterol inntak til 300 mg daglig. Å spise bare ett egg vil legge 213 milligram kosttilskudd kolesterol til kroppen din. Det er i tillegg til de andre typer kolesterol kroppen din produserer. Hvis du har normal LDL kolesterol nivåer, møter om at ett egg nesten daglig maksimumsgrense. Men enkeltpersoner som har høye LDL nivåer bør ikke spise så mye, ifølge American Heart Association.

Kolesterol

Kolesterol kan fremstilles i det menneskelige legeme, så vel som inntas gjennom de matvarer og fett som vi spiser. Derfor, hvis en person ikke er klar over sine eksisterende kolesterolnivået, kan det være lett for dem å konsumere for mye kosttilskudd kolesterol hver dag. Siden høye kolesterolverdier kan føre til hjertesykdom og hjerteinfarkt, kjenne dine nåværende kolesterolnivået kan hjelpe deg med å finne ut hvilke matvarer bør spises daglig for å opprettholde sunne nivåer --- og hvilke matvarer bør unngås.

Daglig forbruk

For personer med normal LDL-kolesterolet (100-129 mg / dL), en daglig maksimalt 300 mg av kosttilskudd kolesterol forbruket er fine. Derfor, hvis du er glad i eggeplommer, tar det bare ett å praktisk talt møter hele dagen foreslåtte maksimalforbruket. Men ikke eggehviter ikke inneholder kolesterol --- og er en god kilde til protein --- hvis du bare må ha et egg.

Maksimal nivå for høy LDL

Alle som har et høyt LDL kolesterol nivå (130 mg / dL og over) --- eller har en historie med hjertesykdom --- bør begrense sitt daglige inntak av kolesterol til 200 mg. Den beste måten å gjøre dette på er å fylle din diett med frukt og grønnsaker og for å begrense kjøttinntaket til lav-fett alternativer som uten skinn fjærfe. Begrens kjøtt delen av måltidet til tre gram. Bedre ennå, spise minst to måltider per uke av fisk, i stedet for annet kjøtt, for dine protein behov.

Gode ​​kosttilskudd kolesterol alternativer

Å spise bare tre gram av lav-fett kjøtt (minus fet hud) en gang per dag --- eller spise fisk --- vil bidra til å holde nede den daglige kosten kolesterol forbrukes. Men fordelen av å konsumere mye frukt og grønnsaker kan ikke understrekes nok, da disse er kolesterol gratis. I tillegg forbruker mat høy i fiber (havregryn, bønner, ris kli) vil bidra til å holde daglig kolesterol forbruket i den aktuelle serien, også.

Betraktninger

Mettet fett og transfett er høyere kolesterol enn deres sunnere motstykke, enumettet fett. Derfor, når man prøver å forbruke ikke mer enn den daglige maksimale grense kolesterol, disse høyere fett bør unngås. Godteri, pakket cookies, kjeks og kaker generelt inneholde det meste mettet og trans fett.