Digidexo.com

Hvordan å behandle akutte Stress Disorder Naturligvis

Hvordan å behandle akutte Stress Disorder Naturligvis


Posttraumatisk stresslidelse (PTSD) er en psykologisk tilstand forårsaket av en katastrofal hendelse i en persons liv. Akutt stresslidelse er når PTSD varer i 1 til 3 måneder etter hendelsen finner. Men lengre erfaringer med denne tilstanden krever ofte bruk av reseptbelagte medisiner, kan du ofte naturlig behandle akutt stress lidelse ved hjelp av urter og psykologisk terapi.

Bruksanvisning

Bruk urter å behandle akutte Stress Disorder Naturligvis

•  Ta 500 mg av kava kava tre ganger om dagen. Dette polynesisk planteekstrakt er tenkt å tømme tankene, slappe av musklene og hjelpe brukerne å sove bedre naturlig.

Løs 9 g Lian Zi Xin pulver i 8 til 12 gram vann og drikke denne løsningen. Også kjent som "lotus embryo" eller "lotus rot," dette naturlig urt er tilskrevet med å utrydde søvnløshet og irritabilitet.

Drikk kamille te to til tre ganger daglig. Denne mild te fyller bladene av kamille blomster i en potent form som er beroligende for gane og kan senke blodtrykket. Det er også kjent for dempende sure mager.

Swallow to kapsler med 350 mg pulverisert kamille ekstrakt tre ganger om dagen. Det bør brukes som et alternativ til te.

Bruk Valerian rot eller vendelrot syre for å hjelpe deg å sove bedre. Du kan ta opp til 400 mg av Valerian rot og 2.4mg av vendelrot syre før sengetid. Som et alternativ, kan du også dele denne samme dosering i to og ta det to ganger i løpet av dagen i stedet for en gang om natten.

Kombiner Natural Solutions Med Psykologisk terapi

Unn akutt stresslidelse med psykiske visualisering øvelser og kognitiv atferdsterapi. Dette bør bare gjøres under tilsyn av en lisensiert terapeut, og det kan hjelpe deg å huske din traumatisk hendelse på måter som vil hjelpe deg å gå videre fra dens virkninger.

Be din terapeut for å prøve meditasjonsteknikker under øktene. Gjennom rolige åndedrag, yoga posisjoner og selv chants eller mantraer, kan du lære naturlige måter å slappe av ditt sinn og kropp.

Tips og advarsler

  • Du kan finne alle disse naturlig forekommende urter i pulver og pilleform i Chinatown område av kommunen.
  • Alltid være sikker på å konsultere legen din før du tar noen naturlig kosttilskudd, da de kan forstyrre andre medisiner.
  • For mye kava kava kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner, inkludert utslett og sår hud. Hvis du opplever noen av disse symptomene, kan du ringe ditt lokale giftkontrollsenter med en gang.