Digidexo.com

Hvordan Wear en EpiPoint Elbow Strap

Den EpiPoint albue troppen ved Bauerfeind er en ortopedisk enhet som vanligvis brukes til å behandle betennelse og smerte som oppstår med albue skader som involverer repeterende stress og overforbruk som tennis albue. Stroppen gjelder press og støtte direkte til de ytre muskler og sener i underarmen som påvirker albuen senkende betennelse og redusere smerte ved å tvinge overarbeidet områder å hvile og gro. Bauerfeind designet EpiPoint med en justerbar krok-og-bue stroppfeste for lette-av-bruk enten på venstre eller høyre arm.

Bruksanvisning

Plasser en åpen EpiPoint albue stropp rundt underarmen. Hold armen ut fra forsiden av kroppen din. Plasser den store enden av remmen over det bredeste punktet på utsiden av underarmen slik at den buede EpiPoint troppen brytes automatisk under armen med den smale enden av stroppen nær overkroppen din.

Ta med armen og stropp mot forsiden av kroppen din for å frigjøre hånden din, slik at du kan træ stroppen.

Skyv den smale enden av den åpne strap-krok-og-bue lås siden opp-gjennom D-ring spenne festet til den brede enden på underarmen.

Trekk den smale stroppen enden til lukket sløyfe av EpiPoint troppen strammer til et behagelig nivå rundt underarmen, og trykk deretter den smale stroppen enden mot utsiden av stroppen for å feste. Hvis du ser røde tråder på den korte stasjonære stropp som festes i D-ring til EpiPoint, løsne EpiPoint og juster stroppen som rødt på D-ring stropp indikerer at du har strammet den EpiPoint.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har fingerferdighet å træ stroppen på armen din, pre-træ stroppen, kjøre festestroppen over hånden og skyv enheten til toppen av underarmen. Snu løkken rundt til den brede enden av stroppen kopper utsiden av underarmen og trekk deretter den smale stroppen slutten før du har brukt ønsket trykk.
  • Aldri over-stramme stroppen rundt underarmen som du kan kutte sirkulasjon til armen.