Digidexo.com

Hvilke Krydder Nedre Triglyserider & forhindre kreft?

I århundrer har mennesker brukt krydder som naturlige botemidler for en mengde sykdommer. Krydder, som legger naturlige smaker på mat som ellers kan være blid, naturlig lavere heia risiko for alvorlige forhold. Ulike krydder som finnes i kjøkkenet anretning lavere triglyserider og forebygge kreft, to av de beste helseforhold overfor menn og kvinner.

Ingefær

Ginger senker triglyserider og forebygger kreft fordi antioksidanter slappe blodkar, som fremmer riktig blodstrømmen. Kreftpasienter redusere bivirkninger relatert til kjemoterapi.

Rosemary

Natural News sier at rosmarin, en naturlig luftfilter, forebygger kreft ved å stanse de genene som forårsaker kreft. Rosemary senker triglyserider ved å forhindre skade blodkar.

Gurkemeie

Dette krydderet senker triglyserider og forebygger kreft, fordi det fungerer som en anti-inflammatorisk. Natural News sier at å kombinere gurkemeie med cruciferous grønnsaker forebygger prostatakreft ved å stanse tumorvekst.

Hvitløk

Hvitløk forebygger kreft ved å ødelegge kreftceller og stoppe tumorvekst, spesielt i brystene, prostata og tykktarm. Den antioksidanter i hvitløk lavere triglyserider ved å fremme blodstrøm.

Persille

Natural News sier at persille er kreft forebyggende kvaliteter inkluderer stanse dannelsen av svulster, først og fremst i lungene. Den antioksidanter som finnes i persille naturlig lavere triglyserider ved å fremme tilstrekkelig blodgjennomstrømning.