Digidexo.com

Hvordan vekke en Heavy Sleeper

Hvordan vekke en Heavy Sleeper


Tung sleepers tendens til å sovne og deretter ikke våkne før de har fått nok hvile, ofte ikke selv om høy musikk eller røykvarslere høres i hele natt. Hvis du prøver å våkne opp en tung sovende enten i morgen eller i tilfelle en nødsituasjon, er det et par forskjellige alternativer du kan prøve. Vær tålmodig, men fordi det kan ta mer enn ett forsøk på å vekke den sovende opp.

Bruksanvisning

•  Sett en vekkerklokke, eller enda flere vekkerklokker. Noen vekkerklokker er laget spesielt for tunge sviller, og de kommer ofte utstyrt med en vibrerende funksjon som rister sengen. Noen mobiltelefoner har en alarmfunksjon som, sammen med lyden, vibrere. Forlate dette på sengen eller pute ved siden av en tung sovende vil hjelpe vekke ham.

Ordne å ha en oppvekker. Be vennene dine til å ringe eller sette opp en vekker gjennom en elektronisk tjeneste, slik som Snoozester, Iping eller Wakeup Dialer. Noen ganger kan en ringe telefon vil vekke en dyp sovende.

Rist sovende skuldre forsiktig. Du ønsker ikke å skremme den personen du prøver å våkne opp, men hvis du trenger å få en tung sovende opp i en nødsituasjon, kan fysisk kontakt være det beste alternativet.