Digidexo.com

Tea Tree Oil som en Ringorm Cure

Tea tree olje er en hjertelig aromatisk og antiseptisk olje fra treet Melaleuca alternifolia av Austalia. Det er ansett som en kraftig naturlig bakteriedreper av Dr Andrew Weil, en kjent autoritet på naturlig helse, og brukes topically å behandle en rekke forhold inkludert huden sopp som kalles ringorm. Nå tea tree olje kan finnes over hele verden i helsekostbutikker og nettbutikker og folk som lider av ringorm har tilgang til denne prøvd-og-sann naturlig folkemedisin uansett hvor de går.

Funksjon

Tea tree olje inneholder kraftige naturlige bakteriedrepende midler som har blitt funnet å være aktiv mot mange ulike patogene organismer. En studie publisert i tidsskriftet Phytomedicine i 2009 viste at hester som lider av ringorm viste fullstendig helbredelse etter tea tree olje ble brukt to ganger daglig i femten dager. Det ser ut til at sopporganisme som forårsaker ringorm, Trichophyton equinum, er svært utsatt for forbindelsene i tea tree olje

Historie

Tea tree selv, Melaleuca alternifolia, har en rik historie i bruk blant innfødte australiere. Ifølge Dr. Andrew Weil, ble tea tree brukes for forkjølelse og for de fleste alminnelige sykdommer. Senere, kolonister oppdaget den utrolige kraften av tea tree olje for å bekjempe soppinfeksjoner i huden, som fotsopp.

Effekter

Ringorm er ikke den eneste hud sopp som tea tree olje er effektiv mot. En studie publisert i tidsskriftet Skin Pharmacology i 1996, testet tea tree olje mot 26 forskjellige dermophytes (hud sopp) og 54 forskjellige stammer av gjær. De fant at te treet oljen var i stand til å hemme veksten av alle de sopporganismer som det ble testet på. Det brede spekteret evne tea tree olje for å kontrollere sopp gjør den til en av de mest potente naturlige botemidler for ringorm.

Fordeler

Ringorm er preget av et rødt ringformet utslett som er kløende, og kan noen ganger føre til skader som kan føre til arrdannelse eller misfarging. De farmasøytiske medisiner i dag brukes til å behandle ringorm kan forårsake bivirkninger som gastrointestinale plager, utslett og unormale lever fungerer ifølge Mayo Clinic. Tea tree olje har ingen kjente uønskede bivirkninger og var i stand til å bidra til å helbrede lesjoner som finnes i ovennevnte studie om ringorm hos hest.

Betraktninger

Selv om det er anti-soppmidler som markedsføres spesielt for ringorm, fotsopp og jock kløe som inneholder tea tree olje, kan det være billigere og mer effektivt å kjøpe ren tea tree olje. Tea tree olje har blitt så populært over hele verden at selv apotekene nå vanligvis lager den på hyllen for en svært lav pris.