Digidexo.com

Funn av Mentol

Funn av Mentol


Menthol opprinnelig kom fra mint anlegget familien, avledet fra japansk mynte eller peppermynte, for eksempel. Mye av mentol brukes i dag er syntetisk laget likevel, sier Florida State University.

Ancient Times

Hovedforbindelsen av peppermynte er mentol. Egypterne, grekerne og gamle asiatiske kulturer var de første til å oppdage bruk av peppermynte for matlaging.

American History

Menthol i form av peppermynte først dukket opp i Amerika i løpet av første del av det 19. århundre. Kvalme, tannpine og andre smerte har blitt behandlet med peppermynte siden denne tid i Amerika. Europeiske land bruker mentol for lignende behandlinger.

Sigaretter

Menthol dukket først opp i sigaretter i løpet av begynnelsen av det 20. århundre. Disse nyhet sigaretter selges som luksusprodukter hovedsakelig til en kvinnelig marked. Bekymringer om bruk av mentol i sigaretter og dens mulige negative konsekvenser fortsette å bli diskutert.

I dag

Menthol fungerer som en slimhinneavsvellende og slimløsende og er inkludert i muntlig medisiner, munnskyllevann, hoste drops og kaldt sår medisiner, sier University of Maryland Medical Center. Det er også funnet i kosmetikk og godteri.