Digidexo.com

Hva er en diabetiker Seizure?

En diabetiker anfall kan oppstå fra et blodsukkernivå som er for høyt, kjent som hyperglykemi, eller for lavt, kalt hypoglykemi .. Anfall kan også være forårsaket av sykdom, hodeskade og feber, i henhold til holmer av håp nettside. En person som lider av en diabetiker anfall kan falle inn i en diabetiker koma, noe som kan føre til døden.

Diabetes

Ifølge American Diabetes Association, mer enn 23 millioner mennesker i USA lider av diabetes. Med diabetes, gjør en persons kropp ikke produserer nok av eller skal bruke hormonet insulin, som forvandler sukker og stivelse til den energien som trengs for dagliglivet. Det er ikke noe fasitsvar på hva som forårsaker sykdommen, men å være overvektig og ute av form kan spille en rolle, sier American Diabetes Association.

Kjennetegn

Når et anfall streik, blir en person uvitende om hvor de er. Et anfall er preget av mange egenskaper, inkludert kramper (ofte voldelige), rykninger i muskler, tapet av muskelkvalitet, ukontrollerte kroppsbevegelser, nummenhet, kortsiktig hukommelsestap og ser blaff av rødt lys. Et anfall kan variere i lengde, avhengig av når lege eller ambulanse.

Farene

Ifølge diabeticlive.com, når en diabetiker beslag streik, kan tilstanden ha alvorlige effekter. En person som er plaget med et anfall kan utilsiktet skade seg selv, eller lider tilfeldige skader ved å falle ned og slående gjenstander. En person som har et anfall kan også bite ned på tungen, forårsaker alvorlig blødning.

Ha en Support System

Hvis du lider av diabetes, varsle familie, venner og kollegaer om hva du skal gjøre hvis du har en diabetiker reaksjon. Et lavt insulinnivå kan gjøre deg forvirret, og du kan trenge hjelp. Carry en tilførsel av glukagon, medisiner for å øke blodsukkeret, og vise de som er nærmest deg om hvordan å administrere medisiner. Også, bære en medisinsk armbånd som identifiserer deg som en person med diabetes.

Hva du skal gjøre hvis en Seizure Strikes

Hvis du ser noen som har en diabetiker beslag, er det visse ting å gjøre med en gang. Ring etter ambulanse eller få noen til å sende for medisinsk hjelp mens du bor hos diabetikere. Mens du venter på hjelp, prøv å få glukose inn i personens system. Pass også på at personen ikke skader seg selv. Styr person klar av eventuelle gjenstander han kunne få lande på og bli alvorlig skadet - prøv å flytte diabetiker på et flatt underlag.