Digidexo.com

De bivirkninger fra Ginseng Tea

De bivirkninger fra Ginseng Tea


Ginseng te selges i helsekostbutikker og fremmet som en energi forsterke drikke. Brukere av ginseng bør være klar over bivirkningene, samt de helsemessige fordelene av produktet før inntak av ginseng-te. Bivirkninger varierer fra person til person, og du kan ikke merke noen av de potensielle bivirkninger.

Vanskelighetsgrad Sleeping

Ginseng te gir en energi boost for noen mennesker. Dette kan også føre til søvnløshet i noen brukere. Dette er den mest vanlige bivirkning av ginseng te, i henhold til Healthsquare.com. De som opplever søvnløshet med ginseng te kan unngå å drikke drikken for nær sengetid.

Nervøsitet

Pasienter kan også oppleve nervøsitet når du tar ginseng te. Dette er en uvanlig bivirkning for de fleste pasienter, men noen også oppleve humørsvingninger og uro med nervøsitet når du bruker ginseng te.

Hodepine

Smerter i hodet eller hodepine er en uvanlig bivirkning av ginseng-te. Pasienter kan også oppleve en endring i blodtrykket når du bruker ginseng te. Hodepine er et symptom på høyt blodtrykk også. Pasienter med en historie med lavt eller høyt blodtrykk bør konsultere sin lege før du bruker ginseng te eller i noen annen form.

Magesyke

Magen opprørt eller smerte er en annen uvanlig bivirkning av ginseng-te. Pasienter som opplever magesmerter som vedvarer bør rådføre seg med sin lege og avvikle bruken av te.

Brystsmerter og Menstruasjonsproblemer

Kvinner som tar ginseng-te kan oppleve brystsmerter og menstruasjonsproblemer. Menstruasjonsproblemer kan inkludere endringer i menstruasjonsblødning ved bruk av ginseng-te. Disse er mindre vanlige bivirkninger av te. Når man diskuterer menstruasjonsproblemer eller brystsmerter med legen, nevner bruk av ginseng-te som en mulig årsak til problemet. Gravide kvinner bør ikke bruke ginseng te, ifølge Healthsquare.com.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på ginseng te er uvanlig, men krever øyeblikkelig legehjelp. Symptomer på en allergisk reaksjon på ginseng-te er utslett, svimmelhet, hevelse i tunge, ansikt og hals og pustevansker. Pasienter bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp når du lider av en allergisk reaksjon på ginseng te.

Uregelmessig eller rask hjerterytme

Brukere av ginseng-te som opplever en rask eller uregelmessig hjerterytme bør rådføre seg med lege umiddelbart. Dette er en uvanlig bivirkning, men kan være et tegn på en alvorlig reaksjon på drikke.