Digidexo.com

Hvordan du registrerer deg for Medicare Del B

Når du blir 65 år, vil du være kvalifisert for Medicare fordeler fra myndighetene i USA. Medicare er helseforsikring som dekker et bredt spekter av medisinske utgifter. Det kan tjene som enten primære deknings eller sekundær dekning hvis du har privat forsikring.
Hvis du søker om Social Security, vil du automatisk bli registrert i Medicare. Men hvis du fortsatt arbeider i en alder av 65 og utover, må du melde deg på. Det er en bestemt tidsramme for innmelding og flere valgmuligheter for den type dekning du ønsker.
Del B Medicare dekker legebesøk og poliklinisk behandling, samt forebyggende behandling. Det finnes to typer dekning: Original, som er overvåket av den føderale regjeringen, og Advantage Plans, som drives av private forsikringsselskaper og er vanligvis HMOs eller PPOs.

Bruksanvisning

Vurdere din inntekt, generelle helse og helsevesenet behov, og sysselsetting. Det er en grunnleggende månedlig premie nødvendig, men at beløpet kan gå opp, avhengig av din årlige inntekt og sivilstand. Selv om du fortsatt arbeider, kan det være lurt å melde seg på del B Medicare, som det vil fungere som sekundær dekning.

Gjennomgå alternativer. Du må velge mellom opprinnelige Medicare og Medicare Advantage. Opprinnelige Medicare lar deg velge hvilken som helst helsepersonell som aksepterer Medicare som betaling for tjenester. Du betaler en månedlig premie for del B-dekning, og egenandeler kan gjelde.
Medicare Advantage er vanligvis en HMO eller PPO plan, noe som betyr at du må holde deg innenfor nettverket av helsepersonell som er en del av det HMO eller PPO. Du vil ha en copay i tillegg til premie.
For en grundig forklaring av dekning for begge planene, gå til Medicare nettstedet oppført i Resources.

Følg retningslinjene tidsramme for å registrere deg. Det er en syv måneders tidsrammen som å melde seg for første gang. Begynner tre måneder før du fyller 65 år og slutter tre måneder etter bursdagen din, kan du melde deg på Medicare. Hvis du ikke registrere deg i løpet av denne tidsperioden, må du vente til åpen påmelding perioden som er 15 november til desember 31. Din dekning vil ikke begynne før neste januar.

Få hjelp og har spørsmål besvart. Den føderale regjeringen har gitt svar på mange av dine spørsmål på sin Medicare hjemmeside. Eller hvis du foretrekker å snakke med noen i person, kan du ringe Medicare hjelpetelefon på (800) MEDICARE (633-4227).

Gå til din lokale trygdekontoret for å registrere deg. Du kan finne din nærmeste kontor på ssa.gov/ eller ved å ringe (800) 772-1213. Hvis du ønsker å søke om Social Security og Medicare samtidig, kan du søke elektronisk på Social Security nettsiden ovenfor. Det vil være en rekke spørsmål for deg å svare på for å finne ut om du er kvalifisert.

Tips og advarsler

  • Sørg for å følge nøye med registreringsperioden som du nærmer deg 65 år. Unnlater å registrere seg under måleperioden vil forsinke dekningen.