Digidexo.com

Hvordan Forensic Tannpleie Works

Hvordan Forensic Tannpleie Works

Postmortem Identification

Rettsmedisinske odontologer, eller rettsmedisinske tannleger, studere strukturen og gjøre opp med tenner. Vitenskapen om odontologi er ofte nøkkelen i å identifisere et individ gjennom unike egenskaper stede i make up av tennene, og kan brukes til å identifisere restene av en person, selv når restene av den personen er visuelt ugjenkjennelig. Ved kryssreferanser distinkte trekk i tann restene av den avdøde med dental poster, rettsmedisinske odontologer er ofte i stand til å gjøre en positiv identifikasjon av den avdøde. Bruken av rettsmedisinske odontonics er mest brukt til å identifisere en kropp - post mortem - når traumatiske og fysisk forandre hendelser som ulykker, brann og vannskader til kroppen har oppstått og visuell identifisering er nær eller helt umulig. Ifølge The Thin Blue Line, er odontic konklusjoner kategorisert som "Positive Identification", "Mulig Identification", "Ikke nok bevis" og "Eksklusjon - den antemortem og postmortem data er klart inkonsekvent."

Rekonstruktiv Post mortem Dental Profilering

Når rettsmedisinske odontologer kan ikke lett identifisere restene av en avdød person gjennom dental rekord kryssreferanser, kan bruk av rekonstruktiv postmortem dental profilering være nyttig i å gi de odontologer ledetråder til profilen til den avdøde, og kan begrense søkeparametre for etterforskere. I samarbeid med rettsmedisinske antropologer, kan rettsmedisinske odontologer bidra til å bestemme rase (Caucasoid, mongoloid og negroid) og kjønn på den avdøde ved hjelp av indikatorer som skallen utgjør og tilstedeværelsen av et Y-kromosom. Ved å studere egenskaper som tann utvikling, korrosjon og flekker stede på tann gjenstander, kan faktorer som alkoholbruk, rusmisbruk, røykevaner og alder bestemmes eller rundet.

Bite Marks

Teknikken med å analysere bitemerker kan hjelpe rettsmedisinske odontologer å finne gjerningsmannen i en kriminell etterforskning. Men på grunn av mangelfull vitenskapen analysere bitemerker (63 prosent av bite merke resultatene blir veltet), de er ofte mer nyttig for utelukker mistenkte enn beviser dem. Forensic odontologer undersøke fordypninger skapt av gjernings tenner igjen på et åsted på objekter som mat, tyggegummi, og skinn og bein for en forbrytelse offer - og fra disse stedene, kan rettsmedisinske odontologer lage avstøpninger eller UV bildesøking av gjerningsmannens tenner. Bidra til mindre enn perfekt vitenskapen analysere bitemerker er det faktum at huden er forverres og er elastisk i naturen og, ifølge American Society of Forensic odontologi, "den menneskelige kjeven vokser og endrer seg over tid som gjør tannmerker etterlatt av en mistenker noen år før, ikke alltid lett å matche nøyaktig til hans / hennes tenner. "