Digidexo.com

Urtemedisin for ørebetennelse

Urtemedisin for ørebetennelse


Øret infeksjoner er en hyppig komplikasjon til forkjølelse eller influensa, og de er mest utbredt hos barn, fordi øretrompeten ikke er fullt utviklet i sine unge kropper. På grunn av økende bekymring på over bruker reseptbelagte antibiotika, mange foreldre foretrekker å behandle dette vanlig problem med naturmidler. En av de beste urte rettsmidler for øret infeksjoner er rå hvitløk.

Raw Hvitløk

Rå hvitløk inneholder en naturlig men kraftig antibiotika som kalles allicin. Ifølge "Den Slik Herb Bok: La oss avhjelpe situasjonen," ett milligram av Allicin har samme styrke som 15 standard enheter av penicillin.

De antibakterielle egenskaper av hvitløk ble oppdaget av Louis Pasteur i 1858, og det har også blitt brukt av militæret som desinfeksjonsmiddel og bandasje sår.

Den beste måten å bruke hvitløk for behandling av ørebetennelse er å bruke rå pærer. Når pærene er knust, er allicin utgitt i hvitløksolje - dette er det som skaper sterk lukt av hvitløk, og det er også hva som hjelper drepe infeksjonen bakterier. En ekstra bonus er at oljen fra hvitløk vil ta bort smerten vanligvis forbindes med ørebetennelser, også.

Den enkleste måten å bruke rå hvitløk for behandling av ørebetennelse er å skjære av en liten del av hvitløk pære slik at juice er løslatt, deretter vikle skive i vevet og legg forsiktig i øret.

Saften og olje fra rå hvitløk kan være et irritasjonsmoment på myke slim vev slik som finnes i øret, så pakke det lett i vev først vil hindre andre problemer. Ikke skyv hvitløk dypt inn i øret, fordi det kan sette seg fast på plass og vanskelig å fjerne.

Alternativt kan du sette et par dråper hvitløksolje på en bomullsdott og plassere det ved åpningen av øregangen.

Eldre barn og voksne kan også lindre smerten fra en øreinfeksjon mens drepe bakteriene ved ganske enkelt å suge på en liten del av kuttet hvitløk. Saften fra hvitløk vil reise ned i halsen og gjennom øretrompeten å drepe infeksjonen i det indre øret.

Hvitløk Supplements

Hvitløk kosttilskudd kan brukes med en viss suksess, så vel, men mange av dem har liten eller ingen effekt, fordi de er med vilje behandlet for å være luktfri. Den lukt fra hvitløk er forårsaket av Allicin, og dette er det antibiotiske nødvendig for å behandle ørebetennelse så luktfrie hvitløk kosttilskudd har liten eller ingen Allicin innholdet i dem.