Digidexo.com

Organisk Remedy for GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom, også kalt gerd er en fordøyelseskanal tilstand som skjer når magesyre flyter tilbake opp gjennom spiserøret, ifølge Mayo Clinic. Noen ganger galle vil også komme opp igjen også. Galle er laget av leveren til å fordøye maten. Disse syrene er svært tøffe, og de kan irritere spiserøret. Gerd er noen ganger beskrevet som halsbrann. Denne tilstanden kan behandles med medisiner, eller naturpreparater. Heldigvis er det noen organisk rettsmidler som kan brukes til å behandle gerd.

Organic Ginger Og Apple Cider Eddik Remey

Gå til butikken og kjøpe økologisk eple cider eddik, økologisk ingefær rot kapsler og flere liter med rent vann. Disse forsyninger kan bli funnet på din lokale helsekost butikk eller på nettet. Legg en tbls. av eple cider eddik til et stort glass vann. Så tre ingefær rot kapsler med et lett måltid og litt vann.

Fortsett å drikke 8 til 10 glass rent vann hver dag. Spis en sunn diett som består av rå frukt og grønnsaker. Unngå bearbeidet mat og fet mat. Noen ganger krydret mat kan gjøre gerd verre i enkelte mennesker. Unngå junk food og et fettholdig kjøtt som svinekjøtt. Spis dine måltider sakte og ta den tiden som trengs til å tygge maten. Unngå å spise mat etter 19:00 Hvis du blir tørst, kan du ha litt vann, men prøv å fullføre alle drikker minst en time før leggetid. Gerd har en tendens til å handle opp om natten.

Organisk Cinnamon Og Digestive Enzyme Remedy

Kjøp fordøyelsesenzymer og kanel pulver. Kanel er vanligvis funnet i krydder delen av en matbutikk .. Du kan også finne fordøyelsesenzymer i helsekost delen. Ta fordøyelsesenzymer med hvert måltid. En grunn til at mennesker utvikler gerd er fra feil fordøyelsen. Disse enzymene vil hjelpe kroppen med fordøyelsesprosessen. Tilsett en klype organisk kanel pulver til hvert måltid. Du kan strø det på havregryn til frokost og laks til middag. Smaken er ikke dårlig heller. Kanel vil bidra til å løse opp overflødig syre som forsøker å komme opp i halsen.

Unngå å drikke alkohol og sukker drikker fordi disse drikker kan forverre gerd.

Organisk Pineapple Juice

Kjøpe økologisk ananas. Barbere huden ut av ananas og hogge opp små biter. Legg disse biter av ananas til din juicer. Lag to 8 oz. briller av fersk ananas juice hver dag og drikke. Legg kanel pulver for en enda større effekt. De enzymer i ananas vil bidra til å nøytralisere syren. Ananas er også en stor kilde til ernæring.

Føl deg fri til å prøve ett eller flere av disse organiske GERD rettsmidler. I mange tilfeller vil du merknader resultater med en gang, men folk med ekstrem acid reflux kan ikke merke mye av en forskjell før etter at de har vært konsekvent brukt den rette for noen dager.