Digidexo.com

Job Description for en herbalist

Job Description for en herbalist


For århundrer, urtemedisin var den primære behandling for sykdom og sykdom. Etter bruk av moderne medisin, urtemedisin, også kjent som tradisjonell medisin, falt ved veikanten sammen med andre folk skikker. I dag er urtemedisin opplever en renessanse som et supplement til moderne medisinske behandlinger. Naturmedisinere spesialister på studiet og praktisering av urtemedisin og opplever nyvunnet respekt og muligheter.

Identifikasjon

Herbalists kontakt med pasienter og helsepersonell om bruk av planter og urter til adresse og behandle medisinske tilstander. De kan være private utøvere, store eiere eller ansatte i holistisk helse klinikker. Mange ganger, de bruker sine ferdigheter i kombinasjon med andre fagfolk som leger, kiropraktorer, akupunktører og aromatherapists.

Funksjon

Naturmedisinere er involvert i forskning og utvikling, samt undervisning, siden den tilgjengelige informasjon om urter er ikke så omfattende som kunnskap om moderne medisin. For lenge, urtemedisin hadde et rykte som "new age" og pseudo-lo, så utviklingen på feltet gikk i stor grad urapportert. En grad er ikke nødvendig å bli en praktiserende herbalist, men en effektiv og vellykket utøveren krever mye spesialisert kunnskap og videreutdanning.

Betraktninger

Mange naturmedisinere spesialister på de medisinske tradisjoner i et område, for eksempel tradisjonell kinesisk medisin (TCM) eller ayurveda fra India. Disse kulturene har en langvarig bruk av urtemedisin, men de er langt fra de eneste. Urfolk som de innfødte amerikanere, aboriginerne, afrikanske stammer og keltiske stammer har også en gammel forståelse av den reelle bruken av urter som bærer studie og bredere bruk. Noen naturmedisinere vil blande kunnskap og tradisjoner fra et bredt spekter av kulturer i sin praksis.

Betydning

Vitenskap er å oppdage, gjennom studier, at påstander om tradisjonell medisin holde noen sannhet, og mange nye narkotika og personlig pleie selskaper er rushing for å dra nytte av de gunstige kvaliteter av urter. Grupper som Verdens helseorganisasjon (WHO) har foretatt programmer for å fremme bruk av urtemedisin. WHO anslår at så mye som 80 prosent av verdens befolkning, og ifølge Texas Cooperative Extension ernæring spesialist Dr. Jenna Anding, så mye som 40 prosent av amerikanerne, avhenger svært mye av urtemedisin.

Effekter

Grupper som det tyske instituttet for Medisinske produkter --- Tysklands tilsvarer USA Food and Drug Administration (FDA) --- har publisert autoritative vitenskapelige tekster komplett med vitenskapelige studier på urtemedisiner. The Complete tyske Commission E Monographs: Terapeutisk Guide til Herbal Medicines og Natural Medicines Comprehensive Database er godt undersøkt og høyt ansett tekster, selv blant moderne medisinske utøvere.