Digidexo.com

Herbal Cure for Candida

Herbal Cure for Candida


Enten det er en soppinfeksjon eller en kropp ubalanse, kan Candida overvekst være en irriterende problem. Mens de fleste leger ser på ideen om candidiasis (body candida overvekst) som en falsk tilstand, vil mange urte utøvere fortelle deg noe annet. Mange kosttilskudd kan hjelpe både en gjær infeksjon og candidainfeksjon i et forsøk på å gjenopprette en sunn balanse i systemet. Mange naturmidler har ikke fått fullt fleshed-out medisinske bevis; sørg for å sjekke med legen din før du gjør store endringer i kosthold og kosttilskudd.

Urter

En ofte brukt antifungal, te tre olje, har vært brukt til behandling av Candida albicans i munnen (trøske) som tidligere hadde vært resistente overfor medikamentterapi. En fortynnet løsning kan bare være trikset for å ta seg av det pesky tilstand. Echinacea, den populære immunitet urt, kan bidra til å helbrede tilbakevendende gjær infeksjoner. En eterisk olje fremstilt av kanel, som inneholder forbindelsene cinnamaldehyd og eugenol, kan ha evnen til å stoppe candida vekst når de anvendes topisk. Olje av oregano har lignende sopp-kampene evner. Hvitløk har mange helsemessige fordeler, ikke begrenset til å hjelpe forstoppelse, blod rensing, parasitt problemer, og en økt immunforsvar. Det kan også hjelpe til å gjenopprette bakteriell og sopp balanse i kroppen.

Flere urter og homeopati

Goldenseal, berberis, og Oregon drue rot alle inneholder et stoff som heter berberine, som kan drepe candida. Lakris rot bidrar til å takle noen candida symptomer som betente tarmen og dårlig ernæring absorpsjon. Astragalus er en kinesisk urt som kan styrke immunforsvaret mot candida. Pau d'arco bark er en soppdrepende du kan konsumere som en te eller bruke lokalt. Yu kan bruke Juglone, en forbindelse i sort valnøtt, som et skjær for å angripe sopp. Andre urter som kan hjelpe mot candida er fireweed, kamille og lavendel essensielle olje. Spesifikke symptomer på candidainfeksjon kan behandles med forskjellige homøopatiske midler. Du kan bruke boraks for blødning under avføring passasje. Belladona vil bidra til å stoppe betent, rød hud som er ledsaget av smerte. Arsenicum album bidrar til å stoppe kløe, brennende utslett ledsaget med angst. Grafitt angripe tykk, sprukket hud, chamomilla stopper irritert utslett, og kreosotum stopper leukorrhea som forårsaker hevelse og kløe.

Vitaminer og næringsstoffer

Muligens den viktigste forbindelsen for å supplere din diett med er en probiotiske som Lactobacillus acidophilus eller bifidobakterier. Siden overvekst av candida er ofte forårsaket av en ubalanse av bakterier og sopp, og legger mer av de riktige bakterier kan bidra til å løse problemet. Vitamin C, vitamin E og selen all støtte immunforsvaret og har anti-inflammatorisk egenskaper. En vitamin B-kompleks som er viktig for den korrekte omdannelse av energi og for å holde den aktive immunsystem. En blanding av essensielle fettsyrer kan bidra til å håndtere symptomene på Candida. Denne blandingen bør inkludere omega-6 (nattlysolje) og omega-3 (linfrø) oljer. Andre viktige vitaminer og næringsstoffer er kalsium, sink, og kaprylsyre.