Digidexo.com

Om Grapefrukt Rensing Dietter

Om Grapefrukt Rensing Dietter


Ifølge talsmenn for grapefrukt rensing diett, kan folk miste opptil 10 kg. i en uke til 12 dager. Dette er en høy-protein diett, ment å være kort sikt bare. Det kan være en rask start på en mer langsiktig vekt-tap plan, eller en rask måte å gå ned i vekt for en spesiell anledning.

Identifikasjon

Hovedfokuset i grapefrukt rensing kosthold er å spise en halv grapefrukt, økologisk hvis det er mulig, ved begynnelsen av hvert måltid. En daglig multivitamintablett anbefales også fordi dietten er lav i kalorier og næringsstoffer. Også, drikke åtte 8-oz. glass vann hver dag er viktig. Kaffe er en valgfri drikke, opp til tre kopper om dagen. Minst 30 til 60 minutter med mild eller moderat trening hver dag er viktig. Turgåing er et godt valg.

Funksjoner

Dietten har samme meny plan hver dag. Frokost inkluderer to egg og to skiver bacon. Lunsj inkluderer en salat og ubegrenset kjøtt eller fisk. Middag er ubegrenset kjøtt eller fisk, sammen med grønne eller røde grønnsaker, som kan spises med smør, eller en annen salat. En 8-oz. glass tomatjuice eller skummet melk er utpekt kveld snack. Folk er ikke å eliminere noe fra kostholdet eller det vil ikke fungere skikkelig. Grønnsaker som ikke er tillatt inkluderer erter, bønner, mais, søtpoteter, hvite poteter og løk.

Misforståelse

Den grapefrukt rensing kosthold er faktisk ikke en rensing diett, noe som ville være en avgiftning prosess. Avrusning dietter som regel inkluderer ikke animalske produkter, som er vanskeligere å fordøye, samt kaffe. Teorien bak denne planen er at grapefrukt har en fettforbrennende enzym, men dette er tvilsomt. Siden menyen har mindre enn 1000 daglige kalorier mindre folk spiser mye kjøtt, lav-kalori-menyen sammen med trening mest sannsynlig står for vekttap.

Fordeler

Dietten er ikke ment å være en langsiktig løsning, men heller en rask måte å miste opp til 10 kg. Det kan være en god motivator ved å gi en merkbar vekttap på kort tid, etter som den personen kan gå videre til en mer fornuftig langsiktig plan å kombinere sunt kosthold med trening.

Betraktninger

Folk foretrekker å gjøre denne dietten når de ikke trenger å gå på jobb full tid, fordi de kan føle seg lav i energi på grunn av lav-kalori-menyen. Også, med alt vannet og grapefrukt, disse Kosten trenger å bruke badet ofte. Planen skal ikke foretas i mer enn 12 dager fordi det er lav i ernæring, og må avsluttes gradvis for å unngå magesyke. Det er bedre å gjeninnføre karbohydrater som pasta og brød i begrensede mengder for første dag eller to.