Digidexo.com

Bruker for Organic Coconut Oil

Bruker for Organic Coconut Oil


Økologisk kokosolje har mange bruksområder. Den har mange helsemessige fordeler, og kan brukes som en skjønnhet hjelpemiddel, og i matlaging også. Ved hjelp av kokos olje som er økologisk er enda bedre fordi du unngå muligheten for plantevernmidler og kjemikalier.

Helse bruksområder

Kokosolje kan tas som et supplement for å stimulere stoffskiftet og øke energi. Det kan også bidra til å forbedre skjoldbruskkjertelen. Kokosnøttolje kan også anvendes for stress. Masser panne med noen. Kokosolje kan er bra for hjertet. Den inneholder laurinsyre, som bidrar til å hindre høyt kolesterol og høyt blodtrykk. Det hjelper i å holde blodsukkeret under kontroll og med sekresjon av insulin. Kokosnøttolje kan anvendes som en form av flytende bandasje. Anvende den til en infeksjon, og den vil danne en kjemisk barriere. Den kan også brukes på blåmerker å hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.

Skjønnhet bruksområder

Kokosolje er en stor fuktighetskrem. Bruk den til kroppen etter et bad eller dusj for å hjelpe holde på fuktigheten. Det gjør en stor leppepomade også. Den kan også brukes til å bidra til å forbedre tilstanden til håret ditt. Gni litt på hodebunnen din før en dusj for å forebygge og behandle flass. Bland noen i din conditioner å hjelpe fukte det, eller sette noen på endene av håret for å holde dem friske. Kokosolje er også en god massasje olje og cuticle olje. Du kan lage en kroppsskrubb ut av det ved å blande den med sukker eller salt. Til slutt, gjør det en god makeup remover.

Matlaging bruksområder

Kokosolje har også flere bruksområder i matlaging. Det er en stabil olje med lang holdbarhet. Den har mange antioksidanter. Det hjelpemidler fordøyelsen og hjelper i absorpsjon av vitaminer og mineraler. Den inneholder mindre fett enn andre matoljer, og fettet den har lett omdannes til energi. Kokosolje kan brukes til baking, steking og stir-steking. Kokosolje er solid når den er lagret under 76 grader Fahrenheit. Når faststoff, kan den brukes som en erstatning for forkorting eller smør.