Digidexo.com

Hvordan overbevise en mann å få en vasektomi

Hvordan overbevise en mann å få en vasektomi


Det er litt rart at ordet "vasectomy" gjør en mann cringe og vri seg. Mytene rundt en vasektomi, samt utsiktene til å ha en fremmed holde en skarp gjenstand til sine nedre regioner, er nok til å gjøre en mann avstå fra sex helt. Men det finnes måter å overbevise en mann å få en vasektomi. Les videre for å lære mer.

Hvordan overbevise en mann å få en vasektomi

Planlegge en avtale med en sertifisert urolog. Bare en lege vil kunne gi de medisinske fakta og fjerne enhver reservasjoner din ektefelle kan ha om å få en vasektomi.

Bekrefter til din ektefelle at det å ha en vasektomi er en nesten smertefri og rask kirurgisk inngrep som ikke vil redusere sin seksuelle følelse eller ytelse.

Forsikre din ektefelle at han ikke vil være noe mindre av en mann, eller vil du anse ham som sådan.

Har din ektefelle snakke med en annen mann som har hatt en vasektomi. Personlig vitnesbyrd kan ofte påvirke en mann til å ha prosedyren fullført.

Minn din ektefelle at en vasektomi er den mest effektive formen for prevensjon og at prosedyren er mye mindre invasiv og kostbar enn i forhold til en kvinnes eggstokksterilisasjon.

Erklærer at sexlivet ditt liv vil være mer behagelige uten å måtte bekymre seg for uønskede svangerskap. Løftet om mer, og bedre, kan sex være det som trengs for å overbevise en mann å få en vasektomi.

Hint

  • Beslutningen om å gjennomgå en vasektomi skal nås med både en mann og hans partner, hvis du er i et forpliktende samarbeid. Som en vasektomi er en permanent form for prevensjon, bør dere begge er enige om grunnene til å ha en vasektomi.