Digidexo.com

Urter for Nyre Deficiency

Ved bruk av urter for å behandle en nyre mangel, folk ofte referere til kinesisk medisin, der Yin og Yang er representative for energi og funksjoner i kroppen, så vel som den fysiske substansen i kroppen. I kinesisk medisin nyrene blir sett på som livets opprinnelse. De regnes sentrum av en persons yin og yang.

Urter for Nyre Yin Deficiency

Symptomer på nyre yin mangel omfatter svakhet og sårhet i nedre del av ryggen, svetting, forstoppelse, svimmelhet og øresus. Noen av urtene som brukes til å gjenopprette nyre yin-mangel er marshmallow rot, rehmannia rot, asparges rot, aloe vera gel og kolloidalt sølv.

Fo-Ti rot er også bra for nyrene yin-mangel. Det hjelper med svakhet, sårhet, smerter og tretthet.

Urter for Nyre Yang Deficiency

En person som er nyre yang mangel vil føle kulde, ser blek, kan ha problemer med vannlating, eller oppleve inkontinens eller en fallende libido. Urter som hjelper med nyre yang-mangel er rose hofter, østers skall, musling shell, Schizandra bær, bringebær og bjørnebær blader, og grus rot. Eleuthero eller Sibirsk ginseng er også bra for nyre yang-mangel og kan hjelpe med smerter i korsryggen.

Andre urter

Det er andre urter som vanligvis brukes for nyrestein og nyreinfeksjoner. Artisjokk og persille er begge diuretika og brukes til å behandle protein i urinen. Oker og brennesle er bra for nyrer og bidra til å rydde opp urinveisinfeksjoner. De kan også bidra til å hindre vann oppbevaring. Buchu bladene er kjent for å helbrede nyre infeksjoner, blære infeksjoner og urinveisinfeksjoner. Denne urten fungerer også som et vanndrivende.