Digidexo.com

Hvordan kurere forkjølelse

Forkjølelser er forårsaket av virus, som er notorisk vanskelig å behandle.
Til tross for massiv innsats for å finne en kur, er den beste behandlingen for å unngå
infeksjon i første omgang.

Bruksanvisning

•  Bli en smittsom-sykdom ekspert. Studer de vanligste kalde virus, inkludert rhinovirus, parvovirus og parainfluensavirus. Forstå nøyaktig hvordan disse ekle skapningene oppfører seg er nøkkelen til å stoppe dem.

Fest en massiv forskningsstipend og avgrense de nyeste medisiner. Oseltamivir fosfat og Amantadine er to medikamenter som viser lover i kampen mot forkjølelse og influensa virus. Foreløpig deres bivirkninger er betydelig og deres fordeler begrenset, men forskning kan forbedre disse stoffene.

Fokus på den vanligste smitteveien for kaldt viruses-- gjennom nasal celler. Nesen er utformet for å motta kjemiske forbindelser fra utsiden av kroppen, og nese cellene er fulle av reseptor-seter som kan forholde seg til et virus. Blokkerer disse receptor områder, uten å forstyrre andre kroppsfunksjoner, kan være nøkkelen til å hindre infeksjon.

Hint

  • Det er en nobelpris venter på den første personen som finner en helbredende kur.
  • Se 27 Forbered deg på kalde og influensasesongen.
  • Noen eksperter mener det er ingen sjanse for å bekjempe disse virusene, først og fremst fordi de har for mange variasjoner. Og selv om en effektiv behandling er funnet, kan den miste sin effektivitet over tid etter hvert som nye virusvarianter vises. Dette er ikke den type holdning som utryddet kopper og andre dødelige sykdommer.