Digidexo.com

Hvordan bruke Meridia for Weight Loss

Fedme er en tilstand som påvirker millioner av amerikanere og forårsaker helseproblemer, inkludert hjertesykdommer og diabetes. Komme sunt kan være en stor oppmuntring for å gå ned i vekt, men å ta den av kan være svært vanskelig. Noen ganger kan en medisiner som Meridia, en psykotrope som påvirker hjernen kjemikalier som kontrollerer appetitten, kan hjelpe.

Bruksanvisning

Meridia

•  Snakk med legen din om din vekt-tap mål, en diett og mosjon plan og eventuelle medisinske hjelpemidler som kan hjelpe deg å nå dine mål. Legen din kan forskrive Meridia.

Før du begynner medisiner, finne ut hva du trenger å vite om Meridia. Drugs.com sier, "Meridia (sibutramin) påvirker kjemikalier i kroppen som er relatert til vekt vedlikehold. Det hindrer reopptak av serotonin og noradrenalin i hjernen."

Finn ut om du er overvektig nok til å rettferdiggjøre å bruke Meridia. Det er bare for pasienter som er på 30 pounds eller mer overvekt.

Selv Meridia hjelper deg til å føle deg mindre sulten og spiser mindre, er trening viktig, som kroppen din vil gå gjennom endringer. Øvelse nok som du kan daglig uten å anstrenge deg. I tillegg spiser et sunt kosthold.

Gå ned i vekt på en langsom og konsekvent rate. Ikke tenk på Meridia som et mirakel narkotika.

Tips og advarsler

  • Meridia er en psykotrope medikamenter. Det kommuniserer med anti-depressiva og bør ikke tas før alle andre psykotrope medikamenter blitt opphørt. Spør legen din om eventuelle medisiner du tar før du begynner Meridia. Også diskutere eventuelle andre kontraindikasjoner.