Digidexo.com

Hvordan planlegge en smak diabetiker Diet

Kjedsomhet er en av de viktigste årsakene til avvik fra et kosttilskudd plan, spesielt når konfrontert med nødvendigheten av en livslang diett så mange diabetikere er. Mens den grunnleggende forutsetningen for en diabetiker diett forblir den samme uansett hvordan du strukturerer det, kan maten presentasjon og krydder utgjøre forskjellen mellom et tørt, unlivable kosthold og en smakfull men sunt kosthold som hele familien kan nyte.

Hvordan planlegge en smak diabetiker Diet

Struktur en smak diabetiker diett akkurat som du gjør med andre - med mye frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteinkilder, og sunne fettkilder (begrensende av mettet fett med en avhengighet av umettet fett som de som finnes i frø, nøtter og oljer). Disse generelle kategorier av mat vil utgjøre grunnlaget for enhver diabetiker diett. Hvert måltid bør være relativt balansert, inneholdende minst en frukt, grønnsak en, en porsjon av hele korn, en proteinkilde og en fettkilde.

Flavor dine måltider og siden retter med elementer som ikke vil kompromittere din diabetes slanking innsats. For eksempel kan bruker eple cider eddik som en dressing for dine salater ikke bare friske opp et måltid, men det kan også bidra til å forbedre blodsukkernivået og det samlede respons på insulin, ifølge en artikkel av helse nettstedet Mercola.com .

Vurder å bruke massevis av krydder, urter og andre krydder som er kompatible med en diabetiker livsstil. Kjøpe noen glass med pesto, peanøttsaus, karri og andre krydderblandinger for å bringe ny smak til ellers kjedelig retter som hele korn pasta og vanlig grillet kylling. Den eneste virkelige sauser som du bør unngå er de som inneholder høy fruktose mais sirup. Det kan føre til insulinresistens og føre til ytterligere vektøkning og økning i diabetiske symptomer, i henhold til en artikkel i Science.

•  Vurder forskjellige og interessante måter å presentere dine måltider for å forbedre sine oppfattet smaken uten å svekke deres ernæringsmessige verdi. Måltider som ser attraktive er ofte mer spiselig enn måltider servert uten presentasjon i det hele tatt. For eksempel, et bryst av grillet kylling servert på en seng av vill brun ris og spinat vil se mer appetittvekkende enn samme måltid tilbudt opp i enkeltkomponenter.