Digidexo.com

Hvordan overvinne frykten for Bekjennelse

Hvordan overvinne frykten for Bekjennelse


"Gi meg dine synder," Kristus sa til St. Jerome, "slik at jeg kan tilgi dem." Mange katolikker i dag utsikt Bekjennelse, også kjent som forsoningens sakrament, som en ydmykende ork i stedet for velsignelse det er og en mulighet til å avlaste oss av synd. Les videre og finn ut hvordan du kan overvinne frykten for skriftemål og oppdage gleden Forsoning kan bringe.

Bruksanvisning

•  Identifisere årsaken tilståelse fører deg angst. Spør deg selv om du hadde en dårlig tidligere erfaring, en mindre enn forståelse prest eller synder du hadde problemer med bevegelig. Det første trinnet i å overvinne din frykt er å identifisere dem.

Snakk med en kamerat katolikk. Spør henne hvordan hun føler om skriftemål og fortelle henne om din nøling. Hun kan tilby innsikt som hjelper deg vise forsoning i et bedre lys.

Velg en prest som du føler deg komfortabel. Kirker har som regel en angitt tid for Confessions, vanligvis før lørdag Vigil Mass, men de fleste tilbyr Confessions etter avtale også. Tilståelser etter avtale trenger ikke å være ansikt til ansikt; Presten vil møte deg i skriftestolen også.

Les katolsk litteratur om forsoningens sakrament. Mange katolikker finner muligheten til å frigjøre seg fra sine synder spennende. Hvis det har gått en stund siden sist du Bekjennelse, bli kjent med prosessen ved å lese om det på nettet.

Be om den. Be Gud om å gi deg styrke og mot til du trenger for å møte din frykt for skrifte.

Lag en jukselapp. Mange katolikker bære et ark eller en liten notisbok med dem for å skrifte. De skriver sine synder på papir, slik at de ikke vil la noe ut og gjøre notater til seg selv om skriftestolen prosessen slik at de ikke blir nervøs og glemme trinnene i Rite of avstemming.