Digidexo.com

Hvordan komme gjennom sorgprosessen

Hvordan komme gjennom sorgprosessen


Etter tapet av en kjær, bare å komme gjennom dagen synes vanskelig. Tillat deg selv nok tid til å sørge, og gi deg selv så mye tid som du trenger. Vi alle takle tap på forskjellige måter. Forstår det er ingen harde regler for gjenopprettingsprosessen.

Bruksanvisning

Ikke føl deg skyldig for å starte helbredelsesprosessen. Gjør morsomme ting eller opplever lykke kan føles som svik. Din kjære vil at du skal være lykkelig. Flytte på er ikke svik.

Forvent å gå gjennom noen rare eller uventede følelser. Sinne, fornektelse, sjokk, og depresjon er noen du kan forvente å oppleve.

Hedre din kjære ved å betale hyllest til minnet om deres liv. I løpet av sorgprosessen har vi fokus på døden. Under healing prosessen vi ærer livet!

Vær åpen om dine behov! En ting du trenger er et støtteapparat. Ikke skamme seg eller for stolt til å be om hjelp! Folk ønsker å hjelpe deg, de bare ikke kunne vite hvordan!

Hint

  • Du vil ha gode dager og dårlige dager. Ha tro på utvinning og vet at smerten vil lærepenge!
  • Hvis du opplever ekstrem eller varig depresjon, bør du søke profesjonell hjelp. Søk hjelp hvis du har selvmordstanker.