Digidexo.com

Slik hindrer dine smerter All Natural Way

Hvis du har såre muskler eller hodepine, snarere enn å ta potensielt farlige medikamenter for å fjerne problemet det er så mye sunnere å ta noe naturlig i stedet. Alle legemidler, inkludert aspirin, har potensielt farlige bivirkninger. Ta vare på dine smerter uten å måtte bekymre seg for bivirkninger av medisiner er en last av mange menneskers sinn.

Bruksanvisning

Slik hindrer dine smerter All Natural Way

Tar Ginger root heller enn aspirin er en sunn og kraftig alternativ. Hvis du virkelig foretrekker aspirin, prøv alle naturlige hvite Willow Bark i stedet, som det er den naturlige formen av rette. For migrene hodepine en god naturlig rette for å prøve er feverfew, snarere enn kjemiske stoffer som kan føre til flere problemer enn de løser. Ta en titt rundt din lokale helsekost butikk og se hva naturlige alternativer er der ute på markedet. De fleste vitamin og mineraltilskudd vil fortelle deg på etikettene hva de er gode for.

Når du har muskelsmerter prøve å gni litt olivenolje inn i området og bare føle smerte renne bort. Olivenolje er en utmerket aktuell smerte rette og har ingen bivirkninger fordi det er naturlig, og vil føre til at du ikke skade. Det skader ikke å gni det inn i pannen hvis du opplever hodepine og se om oljen smerte fjerne eiendommer vil ha en effekt, pluss det vil fukte huden din som en ekstra bonus.

Gjør din forskning på temaet naturlige smertestillende og les deg opp på hva slags næringsstoffer er nødvendig for å skape noe effekt. Sjekk forskjellige butikker og kataloger for rimelige priser. Ganske ofte kosttilskudd vil være vanvittig dyrt, men en gang i blant kan du finne en virkelig stor salg, for eksempel, to for prisen av ett salg, og ting av at naturen. Også, postordrekataloger som regel har bedre priser enn hva du finner i butikkene, så det er et alternativ også, men vær forsiktig når du går den ruten som ganske ofte, må du ha en viss mengde for din bestilling.

Kronglete ankelen er svært smertefullt, noen ganger resulterer i en forstuing som kan i det minste delvis uskadelig en person i flere dager. Prøv en dyp vev massasje så snart forstuing oppstår, selv før du plukker deg opp igjen for å prøve å gå på den. Dette vil avlaste bygningen trykk og frigjøre spenninger fra smerte som vanligvis forårsaker skaden skal bli verre. Det er sannsynlig at dersom dette Massasjen utføres før du prøver å stå, vil smertene lindres og ankelen vil raskt føle deg mye bedre, kanskje til og med hindre en limp.It er en god ide å bruke massasje for alle muskelsmerter og smerter som det vil avlaste spenningen som holder smertene kommer i første omgang. Dype vev massasje er grunnleggende for helbredelse av muskel skader. Det kan også hjelpe til med spenningshodepine.

Kolloidalt sølv dråper i nesen kan hjelpe med sinus hodepine som sølv er en naturlig anti-biotisk. Sinus hodepine er dypt smertefullt og ødeleggende. Finne noe naturlig som fungerer på at smerte er veldig mye verdt. Du kan bestille kolloidalt sølv fra helse kataloger, kjøpe det i butikker som selger kosttilskudd, eller til og med lage din egen med noen enkle enheter du kan kjøpe på nett.

Tips og advarsler

  • Prøver alltid å shoppe rundt etter de beste tilbudene i kosttilskudd, som de kan være svært kostbart.
  • Finn ut fra legen din hvilke typer medisiner kan bli negativt påvirket av bruk av kosttilskudd.