Digidexo.com

Phytofluide Detox

Den Phytofluide Detox diett inneholder en rekke produkter som er ment for bruk på endringen av hver sesong. Det primære produkt er en enkelt ampuole pille skal tas en gang per dag i 20 dager per syklus avgiftning. Den Phytofluide Detox pillen inneholder flere naturlige ingredienser som øker stoffskiftet og rense kroppen for avfalls- og giftstoffer.

Bakgrunn

ARKOPHARMA skapte Phytofluide linje av produkter for sesong avgiftning som et hjelpemiddel i vekttap og metabolisme boost. Den Phytofluide Detox ampullen er den primære produkt i denne linjen, og den inneholder flere naturlige ingredienser ment å øke metabolismen og rense kroppen for avfalls- og giftstoffer naturlig. Den Phytofluide Detox ampulle består av vandige ekstrakter av pepperrot, Black Elder, Chicorey og Grass, samt Grapefruktjuice.

Innhold

Hver ampulle inneholder 90% av vandige ekstrakter av naturlige ingredienser som brukes til å tappe kroppen for avfall og giftstoffer, øke stoffskiftet og vekttap. 310 Mg av pepperrot arbeider for å hjelpe drenering og avfallshåndtering for å øke metabolismen. 460 Mg av buktene Svart Elder arbeid for rensing av kroppen, ridding det av giftstoffer. 460 Mg av Chicorey ekstrakter hjelpemiddel i vedlikehold av god fordøyelse. 460 Mg av gras rhizom-ekstrakter stimulere renal eliminering av vann for å hjelpe urinveiene. Den avsluttende 10% av ampullen er 10% av grapefruktjuice, 310 mg for total rensing.

Veibeskrivelse

Den Phytofluide Detox ampulle selges i pakker på 20 fra ARKOPHARMA distributører over hele verden. Detox programmet er ment for ferdigstillelse ved skifte av årstider, med en ampulle tatt per dag i tjue dager. Det anbefales å fullføre programmet på endringen av hver sesong, fire ganger per år for fullstendig rensing av hele kroppen.