Digidexo.com

Hvordan Ease øresmerter med søt Oil

Hvordan Ease øresmerter med søt Oil


Øresmerter er forårsaket av mange forskjellige grunner. Men hovedårsaken til øreverk hos barn er kronisk mellomørebetennelse, en bakteriell infeksjon i mellomøret. Når denne formen for øreverk skjer, folk generelt kjøre til sin lege for antibiotika. Bruken av søt Oljen kan være et svar på øret smerte i mellomtiden.

Studier viser at de fleste tilfeller av mellomøret infeksjon vil gå bort på egenhånd. Men, det er en liten sjanse for at infeksjonen kan utvikle seg til akutt coalescent mastoiditis, noe som kan være livstruende. Derfor bør du gå til legen når en mellomøret infeksjon mistenkes. Du kan imidlertid lette øresmerter, og øreverk gjennom bruk av søt olje til du kan få til en lege.

Bruksanvisning

•  Det første trinnet i å vite hvordan du bruker søt olje for å lette øresmerter - før besøket til legen for å kurere ørebetennelse - er å få tak i en flaske med søt olje fra stoffet butikken. Hvis du ikke har noen på hånden, bruker du bare vanlig hverdags olivenolje, i forbindelse med et øre dropper. Hvis du ikke har et øre dropper, kan du dyppe en bomullsdott i olivenolje.

Varm opp flaske med søt olje / olivenolje i en bolle med varmt vann, men vær veldig oppmerksom på temperaturen. Husk, har denne ting til å gå inni ørene.

Bøy hodet å få tilgang til verkende øret, og deretter presse 1-3 dråper hvis søt olje direkte inn i øret. Bøy hodet bakover til et nivå posisjon, deretter forsiktig plassere en bomullsdott løst inn i øregangen for å hindre drenering.

Hvis du opplever øresmerter i begge ørene, er det trygt å gjenta prosessen med det andre øret. Bortsett fra følelsen litt rart om vandre rundt med bomull stappet i ørene, bør du finne umiddelbar lindring fra øreverk ved hjelp søt olje eller olivenolje til du kan komme til legen din.

Tips og advarsler

  • Igjen, jeg kan ikke understreke viktigheten av å ha en lisensiert medisinsk faglig diagnose og behandle øreverk. KUN bruke søt olje for å komme deg gjennom mens du venter på lege besøk.