Digidexo.com

Hvordan bli kvitt magen Fat med kirurgi

Hvordan bli kvitt magen Fat med kirurgi


Fettet som samler seg rundt midsection er usunn. Menn og kvinner arbeider hardt for å fjerne magen fett, men prosessen kan være treg og noen ganger skremmende. Det er visse operasjoner som kan utføres for å hjelpe deg å miste magen fett. Under ingen omstendigheter bør du forsøke å utføre operasjonen selv. Ved hjelp av kirurgi for å bli kvitt magefett er prosessen med å ansette en kvalifisert lege.

Bruksanvisning

Velg mellom to Magen Fat kirurgi alternativer

•  Forskning fettsuging. Fettsuging er en av dine kirurgi alternativer. Fettsuging er svært invasiv og kan innebære en smertefull utvinning prosessen. Det er tre teknikk valg i fettsuging. Tumescent innebærer å injisere en stor mengde av medisinoppløsning i de områdene som fettet skal fjernes. Denne løsningen har ingredienser som bidrar til å nummen området før og etter operasjonen, redusere blåmerker og tap av blod. Løsningen suges ut sammen med fett med en medisinsk anordning som gir sugekraften gjennom et plastrør. Fettet fjernes gjennom dette røret og kastet. Den super-vått teknikk er praktisk talt det samme som tumescent, men mengden av væske injisert er mindre. Ultralydassistert fettsuging eller ual, bruker ultrasoniske vibrasjoner, enten over eller under huden for å flytendegjøre fett, slik at det kan suges ut av kroppen. Utvinning ganger fra fettsuging vil avhenge av den grad av operasjonen. Imidlertid vil dine bandasjer holde på i minst to uker, og du vil også trenge å bruke et belte for omtrent to eller tre uker. Din smerte og behovet for medisinering bør avta etter to-ukers mark fra operasjonen.

Forsknings buk tucks. Den andre viktigste alternativet til å fjerne magen fett er med en mageplastikk. Din kirurg vil gjøre et lite snitt i nedre del av magen og fjerne, ved å kutte, overflødig hud og fettvev gjennom magen. I prosessen vil han omskape magen og kan stramme magemusklene i tillegg hvis de er strukket ut og hindre at magen vises stramt. Han kan også fjerne side kjærlighet håndtak hvis du har dem. Etter at han er ferdig vil han lukke såret med sting, og kan sette inn rør - som vil bli fjernet senere - for å la væsken renne fra operasjonsstedet. Du vil bli på sykehuset en til tre dager etter operasjonen og vil bli bandasjert og girdled for to til fire uker, som er den tidsramme som du vil være i stand til å gå tilbake å jobbe i. Dine kirurgi arr vil ta 3-6 måneder å bli mindre merkbar.

Forskning risiko for begge typer kirurgi. Noen av risikoene med alle typer fettsuging er staph infeksjoner, blodpropp, nerve eller hud skade, arrdannelse og sjokk. Risiko for magen tucks inkluderer blodpropp, blødninger, infeksjoner, blåmerker og hevelser. Du kan også ha komplikasjoner med skade på indre organer, nerveskader og lav kroppstemperatur under operasjonen.

Velg magen kirurgi riktig for deg - basert på informasjonen du har funnet om begge typer mage fett fjerning kirurgi.

Velg legen

Forskning legen din. Besøk American Society of Plastic Surgeons hjemmeside for å se akkrediterte leger. Deres kontaktinformasjon er på nettsiden. Spør venner og familie for anbefalinger. Sørg for å få attester fra leger, for å se hvorvidt tidligere pasienter var fornøyd med sitt arbeid.

Lag en konsultasjon avtale med dine topp tre valg leger. Diskuter med dem den spesifikke prosedyren de bruker og sørg for at den er på linje med forskning. Oppmerksom på eventuelle "nye" prosedyrer legen anbefaler for å bli kvitt magen fett. Forskning at prosedyren grundig før du velger det. Være lei av leger som prøver å selge deg andre kosmetiske prosedyrer. En lege som prøver å kapitalisere på din usikkerhet eller fortelle deg hva annet kan forbedres om din fysiske utseende uten at du spør ham er direkte ikke en lege med gode pasient forhold ferdigheter.

Velg legen din og gjøre en avtale for å ha kirurgi utført. Legen din vil informere deg om forberedelser som må gjøres før og etter operasjonen for å sikre sin suksess.