Digidexo.com

Protokoller for Når skal ringe EMS

Protokoller for Når skal ringe EMS


Emergency Medical Services (EMS) redde utallige liv hvert år ved å sende ambulanser med utdannet ambulanse å ivareta medisinsk nødhjelp. Disse personell er veldig opptatt og mange EMS tjenester vil fakturere pasienter for useriøse eller unødvendige samtaler. Å være klar over noen grunnleggende protokoller for når du skal ringe EMS vil sikre at deres tid ikke er bortkastet og at ingen helse settes i unødig fare.

Symptomer som krever en EMS Call

Hvis du, eller noen i din plassering lider av en hodeskade, tap av bevissthet, alvorlige blødninger, pustevansker, brystsmerter, høy feber, ukontrollerbare brekninger eller desorientering, ring etter ambulanse umiddelbart. Disse symptomene kan alle være tegn på potensielt fatale medisinske problemer. EMS bør også bli kalt i tilfelle av mage press eller smerter som ikke går bort, dersom offeret har anfall eller utydelig tale, eller hvis du har mistanke om at offeret har skadet ryggen eller nakken.

Situasjoner som krever en EMS Call

Det er en rekke situasjoner hvor EMS skal kalles, selv om det ikke er noen tegn til skader. Disse inkluderer noen brann eller eksplosjon, stigende eller raskt bevegelige vann slik som i en flom, en lekkasje av giftig gass, nedskutte elektriske ledninger eller et kjøretøy kollisjon.

Alkohol forgiftning og Overdoser

Drikker for mye kan være dødelig. Heller enn å risikere å la en venn "sove det av," ring etter ambulanse hvis de har kald eller blek hud, oppkast, har uregelmessig eller svært langsom pust, er treg til å våkne opp eller er i en tilstand av mental forvirring. Tilsvarende, hvis du mistenker at noen har tatt en overdose av illegale rusmidler, ring etter ambulanse raskt og gir så mye informasjon som mulig.

Selvmordsforsøk

Hvis noen du kjenner forsøk selvmord, ring etter ambulanse umiddelbart. De vil trenge å vite metoden for selvmordsforsøk og annen informasjon om personens tilstand.

Når ikke å ringe EMS

Bør ikke kalles EMS personell i ikke-nødsituasjoner. De er ikke der for å diagnostisere tilstander, levere medisinsk utstyr eller gi ikke-akutt førstehjelp. Useriøse samtaler kan resultere i en regning som utstedes til den som ringer. Dette er et stort problem med de fleste 911-tjenester, som alle er ofte tette med ikke-essensielle samtaler som kan distrahere EMS personell fra sanne nødhjelp.