Digidexo.com

Viktigheten av Insulin til diabetikere

Insulin er et hormon som produseres av bukspyttkjertelen, som er ansvarlig for å snu glukose som finnes i maten vi spiser til energi for kroppen vår. Fordi diabetikere kan ikke behandle eller generere sin egen insulin, forblir glukose i blodet. Mens det er ingen kur for diabetes som i 2009, kan de fleste diabetikere kontrollere blodsukkeret med en kombinasjon av kosthold, mosjon og insulin. En 2007 studie av American Diabetes Association sier at 24 prosent av amerikanere med diabetes er uvitende de har diabetes.

Hvordan Insulin Works

Insulin er et hormon som produseres i bukspyttkjertelen til å kontrollere kroppens konvertering av mat til energi. På nettsiden wisegeek.com, beskriver Lorna W. funksjonen av insulin i å kontrollere blodsukkeret i kroppen som en del av en syklus, og bemerker at "når blodsukkeret er høyt, stimulerer insulinceller i leveren, muskler og fett. Liver og muskelceller kombinere glukose til en forbindelse som kalles glykogen, i det vesentlige lagring av energi for senere bruk. "

Syntetisk Insulin

Personer med type 1 diabetes kan ikke produsere sin egen insulin og må ta syntetisk insulin. Mens det er ingen alternativ behandling for type 1 diabetes som i 2009, kan diabetikere velge mellom daglig insulin injeksjoner eller en insulinpumpe som overvåker og automatisk korrigerer blodsukkernivået.

Insulin og Type 2 Diabetes

Type 2-diabetikere trenger kanskje ikke å ta syntetisk insulin hvis de klarer å regulere blodsukkeret. Regelmessig mosjon og et balansert kosthold kan noen ganger forhindre type 2 diabetikere fra å måtte syntetisk insulin. Andre medisiner som ikke insulin kan brukes til å behandle type 2-diabetes.

Insulin & Blood Sugar

Hormonene glukagon og insulin arbeide sammen for å holde blodsukkeret i å kjøre for høyt eller for lavt. Personer med gjennomgående lavt blodsukker er sagt å være hypoglycemic; hyperglykemi betegner konsekvent høyt blodsukker. Begge forhold kan medføre negative helseeffekter.

Diabetes-Related organskade

Over tid, kan ha overskytende glukose i blodet føre til skade på nyre, øyne, blodårer og andre organer. Insulin holder glukose på et normalt nivå, beskytter organene mot skade.