Digidexo.com

Hva Over the Counter medisiner Help Cure HPV genital warts?

Genital warts er forårsaket av to spesifikke humant papillomavirus (HPV) stammer i over 90 prosent av tilfellene. De to HPV-stammer som er ansvarlige for genital warts er HPV 11 og HPV 6. HPV og de resulterende genital warts overføres ved hud-til-hud kontakt under samleie. De vorter som skyldes HPV lar seg behandle av en lege, og det er visse over-the-counter medisiner tilgjengelig, men effektiviteten av medisiner er ikke bevist.

Behandlinger

Det er ingen reseptbelagte eller reseptfrie midler tilgjengelig for HPV. Når du er smittet, forblir du smittet for livet hvis ikke kroppen din klarner opp infeksjonen på egen hånd. Kjønnsvorter som skyldes HPV lar seg behandle ved å fjerne vorter. Den beste behandling for dette er tilgjengelig i et legekontor. En leep prosedyren bruker en metallsløyfe å bryte vorter fra huden, men cyrosurgery (frysing) og laser kirurgi er også tilgjengelig. Disse prosedyrene er effektive til å fjerne vorter, og selv om det er en rekke over-the-counter medisiner tilgjengelig, kan de ikke være så effektiv som de prosedyrer utført av leger.

Dermisil

Dermisil er en over-the-counter genital vorte medisiner tilgjengelig på begge narkotika butikker og over internett. Det er en langsom virkende medisiner som er utviklet for å eliminere genital warts innen 2 til 3 uker. Instruksjonene foreslår at du fortsetter å bruke Dermisil krem ​​for opptil 6 måneder for å forhindre flere utbrudd av genital warts.

Condysil Gel

Condysil er en annen over-the-counter alternativ for behandling av genital warts. Denne medisinen kommer i gel form, og er tilgjengelig både på nett og i de fleste stoff butikker. Anekdotiske bevis tyder dette gel er hurtigvirkende, og produsenten hevder gelen fjerner vorter uten å forårsake noen smerter, frysing eller brenning i huden i underlivet. Det bør påføres direkte på vortene to ganger daglig.

Wartrol

Wartrol er en annen over-the-counter rette for kjønnsvorter som skyldes HPV. Ifølge Condyloma.org, er det en naturlig kur med en 97 prosent suksessrate. Imidlertid viser denne suksessraten til en reduksjon i utbrudd av kjønnsvorter, og er ikke en kur rate. Wartrol gir seg ikke ut for å kurere HPV eller genital warts, bare for å hindre utbrudd og eliminere eksisterende vorter. Produsenten antyder at Wartol brukes i minst 3 måneder.

Risiko

Standard over-the-counter medisiner som brukes for vorter på hender eller føtter bør ikke brukes i underlivet, og kan ha farlige bivirkninger hvis de brukes på sensitiv hud i dette området. Selv om noen av de andre over-the-counter medisiner som er spesielt utviklet for genital warts kan være effektive, er de ikke en erstatning for riktig medisinsk behandling. Det er spesielt viktig for kvinner å få behandling for kjønnsvorter som skyldes HPV, fordi den samme stamme av HPV som forårsaker genital warts er også ansvarlig for livmorhals og vaginal kreft. Leger bør være klar over dette helsetilstand og justere frekvensen av celleprøver for å screene for pre-cancerous endringer forårsaket av HPV.