Digidexo.com

Hvordan Super-Glue en Cut Sammen

Super-lim kan anvendes for å lukke et lite kutt ved å tjene som en forfalskning, ytre laget av huden. Dette limet fungerer som et plaster mens såret leges, og vil naturlig nok avta over tid. Imidlertid er denne metoden kun for bruk på mindre kutt, hvis du har en alvorlig kutt kan du se en lege for masker eller annen behandling.

Bruksanvisning

•  Rengjør snitt med varmt såpevann og antiseptisk. La det tørke godt.

Klem kuttet lukket og legge til et snev av super-lim over lite sår. Spre jevnt med en bomullspinne eller liten applikator.

La limet tørke mens et lett press og holde kuttet stengt. Dette kan ta noen minutter, men pass på at du har kuttet forseglet slik du vil at det skal gro.

Vit at limet vil fungere som et ytre belegg for å beskytte kuttet fra skitt, rusk og infeksjon. Det vil være mest vanntette, men husk at den super-lim er ikke uovervinnelig, det er bare en midlertidig løsning, og du kan fortsatt gjenåpne kuttet.

Vær oppmerksom på at i løpet av en kort periode limet vil begynne å bære, men ny hud bør vokse under. Innen den super-lim slites av, bør klippe det meste være helbredet.