Digidexo.com

Hva du skal ta for an Eye migrene

Et øye migrene, også kalt en oftalmisk migrene, normalt er smertefri og uten hodepine, til tross for det ordet migrene. Synsforstyrrelser følge et øye migrene og vanligvis påvirker begge øyne. Øyet migrene kan være smertefri, men synsproblemer kan vise seg vanskelig, spesielt når du kjører eller arbeider. Behandlingen er tilgjengelig for å redusere symptomene.

Symptomer

Symptomer på øye migrene inkluderer en blind flekk i sentralsynet med flimrende lys eller sikk-sakk linjer i dødvinkelen. Blindsonen vil fortsette å vokse og forårsake visjon problemer. De visuelle forstyrrelser kan vare noen få minutter til 25 til 30 minutter. Noen mennesker kan oppleve hodepine etter blindsonen har avtatt.

Årsaker

Eye migrene er forårsaket av nevrologiske faktorer i hjernen. Når disse forhold forekommer, blodkar bak øynene krampe eller spasme, noe som resulterer i en blind spot. Disse faktorene inkluderer hormonelle endringer, blinkende lys og reaksjoner på enkelte matvarer og medisiner. Det kan være lurt å føre en dagbok over hva som ble spist eller skjer rett før angrepene skjedde. Dette hjelper deg å unngå slike triggere i fremtiden.

Behandling

Eye migrene normalt ikke trenger å bli sett av en øyelege, men hvis du opplever uvanlige syns symptomer som ikke lette innen en time, ta kontakt med øyet profesjonell fordi symptomene kan være forårsaket av en frittliggende netthinnen eller annen øyelidelse.
Eye migrene normalt trenger ingen behandling, men hvis du lider av konstant angrep, kan medisiner for migrene være foreskrevet. Øynene er ikke årsaken til symptomene av oftalmiske migrene, er aktiviteten i baksiden av hjernen primær årsak. Medisiner for å undertrykke aktiviteten vil bli gitt for å redusere hyppigheten og intensiteten av angrepene.

Betraktninger

Eye migrene kan komme plutselig så når du kjører trekke over til den visuelle forstyrrelser passere. Det er best å holde seg i ro, enten sitte eller ligge ned til symptomene forsvinner. Første gang du opplever et øye migrene, ta kontakt med øyet lege for å gjøre visse det er ikke en annen medisinsk tilstand. Legen vil kunne gi deg den rette medisinen hvis du opplever hyppige eller alvorlig synstap.