Digidexo.com

Hva er trinnene i en endossøse Dental Implant?

Dental implantater er fort bli behandling av valget for tann erstatning. Mens broer kan føre til forverring av bein under tannkjøttet, og skader på tilstøtende sunne tenner, unngår et tannimplantat slike problemer ved å sette inn en kunstig "root" (tannimplantat sylinder) direkte inn i øvre eller nedre kjeve bein. Når et objekt er plassert direkte i bein, kalles det endossøs. Flere trinn er involvert i en endossøs tannimplantat.

En Venter Game

Etter en grundig tannundersøkelse som bestemmer tannimplantater er riktig valg, plassering vanligvis vil ta 3-9 måneder. Mye av denne tiden vil bli brukt vente og helbredelse fra kirurgi.

Bone Graft

Hvis beinet har forverret seg på implantasjonsstedet, vil første trinn være et bein pode. Et stykke av bein fra en annen del av kroppen din vil bli transplantert til å skape en solid base for implantatet. Minor bein pode kan gjøres på den tiden av implantatet; Men for en mer omfattende pode, vil helbredelse må følge, og kan ta seks til ni måneder å bli i stand til å støtte et implantat. Etter hvert trinn av operasjonen, er mat og drikke generelt begrenset i flere dager.

Poliklinisk kirurgi

Når kjevebenet er klar for implantatet, kan kirurgi være planlagt. Det vil forekomme i enten et sykehus eller tannlegekontor, men i begge tilfeller er poliklinisk kirurgi. Først vil en lokal eller narkose eller beroligende brukes. Spise eller drikke på forhånd kan være begrenset; Spør lege eller tannlege.

Implant Place

Et snitt er skåret inn i tannkjøttet og hull er boret inn i kjeven eller kjevebenet. Kirurgen neste setter sylinderen. Et innlegg stikker ut fra hullet, men, på dette tidspunkt, blir den kunstige tann har ennå ikke anvendt. Noen ganger kan en midlertidig protese være montert på stolpen. Dette bør fjernes hver kveld for rengjøring og sove.

Bone Sikringer med Implant

Mens healing skjer rundt sylinderen begynner venter spillet. Kjevebenet faktisk vil vokse inn implantatet innen to til seks måneder. Det er viktig å ikke forhaste dette trinnet som implantatet må gi en solid base for protese tann.

Tilleggs Surgery

Når healing har funnet sted, kan ytterligere kirurgi være nødvendig hvis din tannimplantat ikke inkluderte post eller distansen. Denne operasjonen, men er mindre og er vanligvis gjort på tannlegekontor. Dette trinn, om nødvendig, krever ytterligere to uker med helbredelse.

Protese tann

Når implantatet er klar for plassering av en protese tann, vil et inntrykk av munnen og tenner gjøres. Dette inntrykk vil bli brukt til å lage en av to typer av protesen: en fjernbar en, eller en fast en. For en avtagbar kunstig tann, vil en perfekt montering krone lages og monteres på en metallramme. Denne rammen vil knipse på implantatet innlegget og bo trygt på plass. Men det kan tas ut for reparasjon eller utskifting og daglig rengjøring. Dette valget er rimeligere enn en permanent tannimplantat. Et fast kunstig tann er en permanent løsning (vanligvis varer 20 år eller mer). Det er skrudd eller sementert på implantatet innlegget, og kan ikke fjernes for rengjøring.