Digidexo.com

Hvordan bygge din egen Rife Machine

En Rife maskin, eller Rife resonator, er en enhet som er i stand til å generere frekvenser for å ødelegge et bredt spekter av bakterier, sopp og virus og til og med kreftceller. En resonator brukes i denne behandlingen, og regelmessige økter med resonans terapi hevdes å styrke kroppens immunforsvar mot smittsomme sykdommer. Dr. konge Rife oppdaget dette naturfenomenet i 1930 og delte den med verden. Det finnes klinikker tilgjengelig for å motta Rife terapi, eller maskiner du kan kjøpe, men disse metodene kan bli svært kostbart. For et rimeligere alternativ til å motta Rife terapi, kan du bruke vanlige husholdningsapparater for å lage din egen Rife maskin.

Bruksanvisning

Hvordan bygge din egen Rife Machine

•  Forskning online for det beste selskap som vil hjelpe deg å bygge din egen Rife maskin for kostnadene og effektivitet som du leter etter. Det er mange steder der ute som hevder å produsere de beste Rife-maskiner, men du bør finne den du liker best. En foreslått område til forskning og kjøpe fra er www.noriftrife.com.

kjøpe programvaren fra selskapet etter at du har forsket og funnet den beste prisen for din Rife maskin. På det foreslåtte området, NoRiftRife, er deres grunnleggende pakken $ 79,77 og den dyreste pakken er $ 259,77. Disse pakkene varierer i hva man mottar, fra bare programvaren til å inkludert fire elektroder som kan benyttes til overføring av de frekvensbølger.

Avgjør om du ønsker å kjøpe en forsterker fra det foreslåtte området eller bruke en forsterker av dine egne. Nettstedet gir en 6216 Mini forsterker, eller du kan bruke en hvilken som helst forsterker så lavt som en 15W per kanal (selv om nettstedet anbefaler et høyere beløp).

Installer programvaren som har blitt kjøpt på en datamaskin som har Windows Vista, Windows 2000 eller Windows XP. Følg de inkluderte retninger. Programvaren må installeres i henhold til instruksjonene det kommer med.

Sørg for å ha to typer kontakter og elektroder (kontaktene og elektroder kan kjøpes fra det foreslåtte stedet). En kontakten skal gå fra datamaskinen til stereoanlegget og den andre fra forsterkeren til elektrodene. Elektrodene er hva "pasient" holder på å motta de forskjellige frekvensbølger.

Bruk enheten. Når alt er koblet til, velg en frekvens for bestemt sykdom, holde på elektrodene og start utslipp av frekvensen. Ettersom bølgene seg gjennom kroppen, frembringer maskinen en mekanisk vibrasjon i "målceller". Hvis den induserte vibrasjonsresonans er intens nok, vil target celle, vev eller molekylet ødelegges.

Endre frekvensen av din nye Rife maskin for å oppnå de tilsiktede resultater. Du kan bruke denne maskinen til å behandle mange forskjellige sykdommer.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid med legen din før du prøver noen form for terapi.