Digidexo.com

Gratis Low-carb Måltider

Kosten gravitate til en lav-karbo programmet fordi kutte karbohydrater finnes i bearbeidet mat øker vekttap betydelig. Den beste måten å starte din low-carb måltid plan er å kaste alle sukker-og stivelses-laden matvarer - inkludert informasjonskapsler, bakevarer, hvit ris og pasta. Erstatte disse elementene med low-carb alternativer som du kan spise i løpet av dagen, slik som ferske grønnsaker, magert kjøtt og magre meieriprodukter. For best resultat, tar sikte på å spise 1200 til 1500 low-carb kalorier per dag for maksimal vekttap.

Spis frokost hver dag

Tror ikke at å hoppe over frokosten vil bidra til å redusere det samlede daglige kaloriinntak. Dette kunne ikke være lengre fra sannheten, spesielt når man teller karbohydrater. Du må hoppe-start stoffskiftet hver morgen for å begynne å brenne kalorier.

Velg en lav-carb frokost som to egg, egge eller over lett, to skiver av kalkun bacon og et glass tomatjuice, kaffe eller vann. Eller lage en omelett med ett stykke fettfattig ost, terninger grønnsaker og skinke. En annen low-carb egg parabolen er en brødløse eggwich. Hoper dine egg kombinasjon på et stort stykke salat, topp det med salsa, pakk den og lukke den med en tannpirker.

En annen low-carb alternativet er en kopp vanlig, ikke-fett gresk yoghurt blandet med 1 ts. bakken linfrø og en pakke med kunstig søtningsmiddel.

Low-carb lunsj og middag

Kutt karbohydrater i din midt på ettermiddagen og kveldsmåltid ved å integrere et stykke magert kjøtt under hvert måltid. Velge 3 oz. grillet eller bakt svinekjøtt, kylling eller fisk. Hver nå og da ha biff, men hold deg til hvitt kjøtt å være på den sunnere side.

Du bør også spise en eller to kopper grønnsaker med hver ettermiddag og kveldsmåltid å fylle opp og redusere cravings. En enkel måte å få porsjoner er å kjøpe poser med frosne grønnsaker og måle en eller to kopper. Damp dem i mikrobølgeovn og topp dem med ikke-fett smør spray og krydder.

Du kan også steke grønnsaker for å lage et helt måltid. Vask og kutt ikke-stivelsesholdige, sukkerholdige grønnsaker som brokkoli, squash eller blomkål. Kaste dem i en ovn-sikker pan med 1 ts. olivenolje og havsalt. Stek ved 375 i 20 minutter og topp det med revet, ikke-fett mozzarella ost.

Snacking, Low-carb stil

Snacks er en viktig måte å holde cravings i sjakk og på sporet med low-carb livsstil. Velg matvarer som lav-fett cottage cheese, streng ost, sukker-fri vanlig yoghurt, sukkerfri tyggegummi og sukkerfri harde drops for å tilfredsstille ettermiddag eller kveldsåpne cravings.

Raw, kutte grønnsaker samarbeider med sukker-fri dressing er en annen måte å snack uten skyld. Å spise nøtter og frø er også vurdert low-carb, men vær oppmerksom på hvor mange du spiser i en sittende. Nøtter er lastet med kalorier og fett.