Digidexo.com

Behandling for Chlamydia pneumoniae

Behandling for Chlamydia pneumoniae


Chlamydia pneumoniae, for ikke å forveksles med seksuelt overførbare sykdommer med et lignende navn, er leid inn av inntak av luftbårne organisme fra en smittet person som har hostet. Organismen er antatt å spille en rolle i utviklingen av en rekke forskjellige sykdommer, inkludert reumatoid artritt, multippel sklerose, interstitiell cystitt og andre forhold.

Identifikasjon

I motsetning til mange typer av bakterier, kan Chlamydia pneumoniae ikke overleve lenge utsiden av cellene i kroppen. Etter denne organismen befinner seg inne i cellene, kan det ikke lett behandles med antibiotika. Denne egenskapen gjør det også svært vanskelig å diagnostisere. Det er vanligvis diagnostisert på grunn av betennelsesmarkører i stedet for oppdagelse av organismen selv.

Funksjoner

Kroppens naturlige immunsystem vanligvis ikke gjenkjenner chlamydia pneumoniae som en trussel fordi den er kamuflert av bosatt i cellene. Det organisme strømmer ut av den energi som genereres av cellen, slik at det ikke har noe behov for å opprette sin egen energi.

Funksjon

I motsetning til de fleste bakterier chlamydia pneumoniae gjennomgår tre distinkte faser i sin livssyklus. I sin tidlig, sporelignende elementære organer stadium, kan klamydia pneumoniae spredt over hele kroppen via blodet. Når en spore penetrerer en celle den kommer inn i nettdannede organer stadium, som er den organisme aktive fasen. På dette stadiet organismen bruker cellens energi til å reprodusere mer elementære organer. Organismen vil inngå en dvalefase kaller det kryptiske scenen til forholdene er rett til å drepe vertscellen og slipp de elementære organer i blodet.

Behandling

Når diagnosen, kan chlamydia pneumoniae behandles med en kombinert antibiotikum protokoll. Dette er en komplisert prosedyre som har ubehagelige konsekvenser for pasienten fordi chlamydia pneumoniae produserer giftstoffer som det frigjør når den dør. Dette kan føre til betennelse som kan være ganske ubehagelig, og kan gjøre pasienten føler seg syk.

Betraktninger

Behandling av chlamydia pneumoniae kan være en lang, trukket ut prosess som kan ta måneder å fullføre. Betennelse kan bosette seg i leddene, særlig hos eldre pasienter, noe som gjør fortsetter med behandlinger vanskelige. Noen av de symptomer som er produsert av den kombinerte antibiotikum protokollen kan etterligne symptomer på medfølgende tilstander som MS. Kjent som pseudo-tilbakefall, disse ikke gi noen skade på pasienten. Før du begynner slik behandling, skal pasienten være sikker sin lege er godt bevandret i denne behandlingen protokollen.