Digidexo.com

Hvordan plukke laktosefri Drikke

Laktose intoleranse er den manglende evne for kroppen å fordøye laktose, den primære sukker som finnes i melk. Personer som lider av denne følsomheten kan oppleve litt frustrasjon når du prøver å finne drikke som ikke vil gjøre dem syke. Men med litt innsikt, vil laktoseintolerante folk finner ut at de faktisk har alternativer som de kan finne tilfredsstillende til deres gane.

Hvordan plukke laktosefri Drikke

•  Unngå melk som kommer fra dyr. Men ta oppmerksom på at det finnes flere andre alternativer tilgjengelig når det gjelder melk. De fleste er klar over laktosefrie og soyamelk. Det er også melk laget av ris, korn, mandler, peanøtter og andre produkter som ikke inneholder laktose. Noen av disse kommer i smakstilsatt varianter i tillegg.

Vær oppmerksom på at laktose kan finnes i instant kaffe og avkjølt te, samt noen drink mikser og kosttilskudd. Nøye undersøke ingrediensene på disse produktene hvis du foretrekker dem for å sikre at de ikke inneholder laktose.

Opt for 100 prosent ren frukt og grønnsaksjuice. Noen drinker tilbys i smoothie form og kan inneholde laktose. Kullsyreholdige drikker, inkludert brus, er også laktosefri.

Alkoholholdige drikkevarer inkludert øl og vin er laktosefri, som er destillert brennevin som gin og rum.

nettverk med andre mennesker som er på laktosefrie dietter og utveksle ideer av velsmakende laktosefrie drikkevarer med dem. Noen ting vil avhenge av dine individuelle smakspreferanser, men med eksperimentering og nettverksbygging, er du sikker på å finne at det er mange laktosefrie drinker tilgjengelig for å tilfredsstille smaksløkene!

Hint

  • Ikke nøl med å ringe eller skrive produsenter å sjekke ernæring informasjon om produktene du er usikker på.