Digidexo.com

Hvordan dra nytte av druekjerne Oil

Hvordan dra nytte av druekjerne Oil


Druekjerneolje kan kjøpes på noen vanlige dagligvarebutikker og på mange helsekostbutikker, og grapeseed olje gir flere ulike helsemessige fordeler. Les videre for å lære spesifikke måter som du kan dra nytte av å konsumere grapeseed olje.

Hvordan dra nytte av druekjerne Oil

Du kan lage mat med grapeseed olje, som sannsynligvis er den enkleste måten å bruke det og få grapeseed olje fordeler. Forresten, er grapeseed olje akkurat hva det høres ut som: oljen som utvinnes fra de små frø inni av druer. Mange synes at grapeseed olje har en lys, hyggelig, lite påtrengende smak som faktisk bidrar til å bringe ut smaker av hva det er som du kanskje matlaging. Men matlaging med grapeseed olje er ikke den eneste måten å bruke den på kjøkkenet. Du kan også legge til grapeseed olje for å gi en lett, velsmakende smak til ulike sauser og dressinger (inkludert salatdressinger).

Forbruker druekjerneolje er en måte å redusere den såkalte "det dårlige kolesterolet" (LDL-kolesterol), og samtidig øke "gode kolesterolet" (HDL-kolesterol), for derved å få det samlede forhold mellom LDL-og HDL-kolesterol i en sunnere balanse.

Tre druekjerneolje er rik på vitamin E, en av de mer potente antioksidanter med mange helsemessige fordeler av sine egne, blant annet øke din immunitet, beskyttelse mot utvikling av hjertesykdom, og vedlikehold av god mobil helse. Forbruker riktige mengder av vitamin E fra en rekke kilder, inkludert grapeseed olje, kan også hjelpe kvinner til å føle seg bedre (dvs. betydelig mindre "crampy" og verkende) under PMS og menstruasjon.

Hint

  • Noen liker også å bruke grapeseed olje topically som en effektiv hud fuktighetskrem. Den kan brukes direkte i ansiktet, hvor det vil bli absorbert inn i huden og kan bidra til å berolige tørr hud og redusere fine linjer, "kråkeføtter" og andre rynker.